Spanyol lapszemle: a Fradi lenne a leggyengébb?

Kiemelt újságok elemzik az Espanyol szereplését.

Forrás:

Gőzerővel készül a Ferencváros az El-csoportkörben való bemutatkozásra, a magyar bajnok csütörtök este 21 órától az Espanyol ellenfele lesz. A felkészülés azonban nemcsak a pályán (és az öltözőben) zajlik, hanem a kommunikáció/marketing szakterületen is zajlik.

 

Ennek jegyében készített összeállítást a fradi.hu arról, hogy mit írtak a spanyol lapok arról az Espanyolról, mely gárda vasárnap kora délután szerezte meg az első győzelmét a spanyol bajnokságban az Eibar vendégeként. Sikerének köszönhetően a barcelonai csapat már 17., azaz, éppen nem kieső helyen áll a bajnokságban.

 

A Fradi honlapja idézte a két madridi gigász, a Marca és az AS írásait, valamint a katalán Sport elemzését is. Mindhárom lap felidézte, mennyire rosszul kezdte a leendő ellenfél a bajnoki szezont. A legérdekesebb bejegyzés viszont a lavanguardia.com oldalon volt olvasható. A Fradi közlése szerint kiemelésre került, hogy „az Espanyol előtt egy olyan időszak áll, mely során 22 nap alatt 7 mérkőzést játszik, és több mint 11000 kilométert utazik. Ennek a menetnek a részeként mutatják be a Ferencváros elleni összecsapást, a mieinkkel kapcsolatban kiemelik, hogy 15 év után tértünk vissza az európai kupaporondra, de mivel a csoportban a leggyengébbnek számítunk, hiszen a negyedik kalapból húztak ki minket, a barcelonai csapat számára nagyon fontos lesz ellenünk a győzelem és a jó kupakezdet.”

 

Egyébként az Espanyol vezetősége kiemelten készül a csoportmeccsekre, amit bizonyít, hogy a három találkozóra érvényes bérletet adtak ki, amellyel a drukkerek kedvezményes áron tekinthetik meg a Fradi, a Ludogorec és a CSZKA elleni meccseket.

Legfrissebb híreink