Sopron-Vidi: készülnek a soproni drukkerek, nagy gondok a Vidinél

Maradandót alkotnának a szurkolók.

Forrás: MOL Fehérvár/Facebook

Nincs könnyű helyzetben a MOL Fehérvár. Pénteken az nb1.hu-n is olvashattak arról, hogy újabb két játékosnak lett pozitív a koronavírustesztje:

Szendrei Norbert is elmondta, hogy nincsenek könnyű helyzetben a sok sérült és a pozitív tesztek miatt. 

"A Mezőkövesd ellen a második félidőben jól játszottunk. Ilyen akarattal lehet helyettesíteni a hiányzókat. Több játékosnak előre kell lépni, mivel sok hiányzónk van. Ugyanúgy készülünk, mint a többi csapatra, kielemeztük a játékukat. A saját játékunkat akarjuk játszani, dominálni akarunk, nyerni megyünk Sopronba!" - nyilatkozta Szendrei. 

Közben a Sopron drukkerei is készülnek az összecsapásra, ez derül ki a Sopron United Fanatics Facebookon megosztott közleményéből:

"Nagy nap előtt a tábor. Magyar kupa meccset játszunk szombaton az NB1-es Videoton ellen. Ismét Tv-s meccs lesz, így megint egy egész ország  Sopronra figyel,

Tavaly sok tábor felfigyelt ránk és beszélt is rólunk. Amit felépítettünk, azt most nem szabad veszni hagyni. Szombaton mindenkit várunk a gyülekezőhelyünkön, az Aramis sörözőnél.

Később közösen megyünk át a Stadionba a C2-es szektorba. Mindenki figyelje a csoportok vezetőit és a Capo utasításait. Alkossunk megint egy maradandót.

Dress code: Fekete"
 

A Sopron-Vidi meccs 18 órakor kezdődik. 

Legfrissebb híreink