Sokk Kaposváron: hatig számolt a ZTE - gólok története

Sakk-matt 35 perc alatt!

Forrás:

KAPOSVÁR-ZTE 0-6

Az NB I 26. fordulójának nyitómeccsén a tabellán utolsó előtti ZTE 35 perc alatt elintézte a sereghajtó Kaposvárt - Bőle és Radó vezetésével az első félidő hajrájában már 5-0-ra vezetett Márton Gábor motivált együttese a teljesen összezuhanó Kaposvár ellen, ehhez a második játékrészben még egy gólt tettek hozzá. A szurkolók visszatérése főleg a vendégeken segített, akik megörvendeztették a Kaposvárra elutazó mintegy 90 zalaegerszegi drukkert, miközben a ZTE-klublegenda Waltner Róbert az oldalvonal mellett hiába próbálta frissíteni, tüzelni a somogyiakat, csupán helyzetekig jutottak - a következő fordulóban már ki is eshet a Rákóczi...
 

A MECCS FŐSZEREPLŐJE: RADÓ ANDRÁS

Bőle Lukáccsal együtt kiválóan játszottak, mindketten két gólt szereztek, ráadásul ez a két találat jócskán segít Radónak a gólkirályi címért folyó versenyben, hisz kissé elhúzott így a riválisoktól. Ha társaival együtt így folytatják, minden céljukat elérhetik.
 

KULCSMOMENTUM: WALTNER RÓBERT CSERÉJE A 24. PERCBEN

2-0-s egerszegi vezetésnél, az ivószünet alatt változtatott csapatán a tréner, Nagy János helyére beküldte Bévárdi Zsombort, hátha sikerül feléleszteni a támadójátékot, ám a következő tíz percben még hármat rámolt kapujukba a ZTE, megpecsételve a meccs sorsát.


GÓLOK TÖRTÉNETE:

7. perc: Barczi játszott Tamáshoz, aki középre passzolt, az érkező Radó pedig a kapu bal oldalába helyezett, 0-1

21. perc: Bőle kapta vissza kényszerítőből, Radótól a labdát, majd a bal kapufa segítségével lőtt a hálóba, 0-2

28. perc: Radó beadása után Barczi mellel még át is vette a labdát, majd a kapuba bombázott, 0-3

31. perc: Bőle óriási bombagóllal villant: Mitrovic szabadrúgása után lepattant a labda a sorfalról, a szélső pedig kapásból lőtte el azt, a bal felső sarokba vágódott a játékszer, 0-4

35. perc: Barczi passza után Bőle hozta kihagyhatatlan helyzetbe Radót, aki nem is hibázott, 0-5

52. perc: Egy jobb oldali szöglet után az előrehúzódó Lesjak közelről mattolta a hazaiakat, 0-6


KÖVETKEZŐ FELADAT

A ZTE elmozdult a kiesőzónából, ezzel a játékkal, sérültjei visszatértével jó esélyeik lehetnek a bennmaradásra, legközelebb a Puskás Akadémiát fogadják. A Kaposvár lényegében kilátástalan helyzetbe került, a DVSC otthonában akár matematikailag is búcsúzhatnak az élvonaltól.


JEGYZŐKÖNYV

Kaposvári Rákóczi – ZTE FC 0-6 (0-5)

Kaposvár, 500 néző. Vezette: Erdős József

Kaposvári Rákóczi: Pogacsics – Nagy J. (Bévárdi, 24.), Ur, Fodor (Nagy T., 46.), Hadaró – Szakály A., Vachtler – Pintér, Trebotic (Farkas A., 84.), Nagy R. (Borbély Á., 75.) – Ádám (Keresztes, 75.)
ZTE FC: Demjén – Bolla, Szépe, Katanec (Bobál D., 56.), Tamás – Lesjak, Mitrovic (Ostrek, 66.) – Bőle (Kocsis, 56.), Barczi (Babati, 43.), Radó – Bobál G. (Ikoba, 66.)

Gólszerzők: Radó (7., 35.), Bőle (21., 31.), Barczi (28.), Lesjak (52.)

Sárga lap: Fodor (10.) ill. Bolla (25.), Radó (54.)

 

Tabella a linkre kattintva érhető el.

FRISSÍTÉS, SZOMBAT 10.17: REAKCIÓK

Kaposvár-ZTE: Márton Gábor már előre tekint - reakciók - NB1.hu

 

Legfrissebb híreink