Slovan-DAC: még nem gondol a jövőjére a dunaszerdahelyi tréner - reakciók

Eldőlt a pozsonyi vezetőedző sorsa.

Forrás: dac1904.sk

Mint ismeretes, a DAC 1-0-ás győzelmet aratott vasárnap a Slovan vendégeként, ezzel elhalasztotta a bajnokavatást. A vezetőedzők így értékeltek a találkozót követően:

Németh Antal (DAC): „Nagyon örülünk a győzelemnek. A Slovan nagyon erős együttes. A mérkőzés előtt azt mondtuk, hogy három dologra van szükségünk a sikerhez: csapatszellemre, egyéni képességekre és szerencsére. Ez ma működött. Harcoltunk és megérdemeltük a győzelmet. Lehet, hogy nem épp a mai meccsen nyújtott teljesítményünk volt a legjobb, de összességében kijárt már nekünk ez a győzelem. Ma a szerencse is mellénk szegődött. Már biztos a második helyünk, de tovább küzdünk a hátralévő két találkozón, hiszen matematikai esélyünk még van a bajnokság megnyerésére. Most még nem gondolok a jövőmre, hisz ez a döntés nem rajtam múlik.”

Darko Milanič (Slovan): „Közel voltunk, hogy megünnepeljük az elsőséget, ma többet érdemeltünk volna annál, mint amit az eredmény mutat. A harmincadik percig sok helyzetünk volt, be kellett volna találnunk. Olyan csapat ellen játszottunk, aki már a középpályán védekezett, ennek ellenére veszélyesek voltunk. Hiányzott egy kis szerencse, mert egyébként jól játszottunk. Most szomorúak vagyunk, de jövő héten behúzhatjuk a bajnoki címet. Amikor átvettem a csapat irányítását, a DAC-nak ment jól, és mi voltunk lemaradva. Lehetetlen, hogy egy csapat az egész szezonban mindent megnyerjen. A jövő héten az Aranyosmarót ellen szeretnénk bajnokok lenni. A jövőmről nem én döntök.”

Nem csak a bajnokavatás maradt el, hanem a Slovan menesztette is a trénerét a gyenge eredmények miatt.

Legfrissebb híreink