Slovan-DAC: edzőt buktatnak a dunaszerdahelyiek?

Vannak gondok a pozsonyi alakulatnál.

Forrás:

Csúcsrangadót rendeznek vasárnap a szlovák bajnokságban: a listavezető Slovan a második helyen álló Dunaszerdahelyet látja vendégül 18 órától. A két gárda között jelenleg hét pont a különbség.

A Slovan az előző fordulóban 3-0-s vereségbe futott bele a Trnava ellen, és ezt követően több portál már Darko Milanic távozását vetítette előre. A szakember örökébe Vladimír Weiss léphet, a témával egyébként az nb1.hu is foglalkozott pár napja. 

Slovan: sikeredző irányíthatja Holmanékat - NB1.hu

 

Hivatalos bejelentés a pozsonyiak részéről még nem történt, így a jelek szerint Milanic irányíthatja az éllovast a rangadón. Ám ha a DAC begyűjti a három pontot, minden bizonnyal betelik a pohár a Slovan elöljáróinál, és valóban elbúcsúznak a jelenlegi trénertől.

Természetesen a dunaszerdahelyiekhez is eljutottak ezek az információk, de Dominik Kruzliak elmondta, csak magukra próbálnak összpontosítani.

"Minden klubnak megvannak a saját problémái, mi elsősorban saját magunkra és a teljesítményünkre összpontosítunk. A legutóbbi három meccset megnyertük, jó formában vagyunk, amit szeretnénk holnap is megmutatni. Tisztában vagyunk vele, hogy nehéz meccs vár ránk. A Slovant még nem sikerült legyőznünk ebben a szezonban, de enélkül is megvan a kellő motivációnk. Az égszínkékekkel mindig nagy meccseket vívunk, így már nagyon várjuk a holnapit (szombaton nyilatkozott a játékos - a szerk.) és bízom benne, hogy jól felkészültünk. Szeretnénk sikeres eredményt elérni" - idézi a csapatkapitányt a Dunaszerdahely hivatalos weboldala.

Ebben az idényben a nagy riválisok eddig három tétmeccsen találkoztak egymással: a DAC két döntetlen mellett egy vereséget tud felmutatni. A mutató javítására tehát 18 órától nyílik lehetőségük Németh Antal tanítványainak. Az edző egyébként hangsúlyozta, hogy mindenkinek fontos ez a rangadó, amelyen a három pont megszerzése a cél. 

Érdekesség az örökmérleggel kapcsolatban, hogy a dunaszerdahelyiek eddig mindössze kétszer diadalmaskodtak a Slovan otthonában. 

Fortuna Liga rájátszás 8. forduló
Slovan-DAC 18.00

Legfrissebb híreink