Síri csend: Doll nem mondott semmit a játékosainak, de értékelt

Budapest - A gólszerzőjük is elemzett.

Forrás: FTC/Facebook

Fradi-Vasas 1-1, a 90. percben Blazic szerzett vezetést, a 94. percben Egerszegi egyenlíett. Előbb Thomas Doll és Miha Blazic értékelt.
 
„Természetesen nagyon csalódott vagyok. Már a múlt héten a Videoton ellen is rengeteg helyzetet kihagytunk, most 19 kapura tartó próbálkozásunk volt, és ezekből mindössze a 90. percben sikerült egyet a kapuba juttatni. Végig domináltuk a mérkőzést, a második félidőben nem emlékszem rá, hogy a Vasas átlépte volna a felezővonalat, de úgy látszik, még ez sem elegendő, ha a döntő pillanatokban jön a technikai hiba, ha meginognak a lábak. Egy mérkőzésen ennél több helyzetet nem nagyon lehet kialakítani, ezért is vagyok ennyire csalódott, hogy ilyen könnyedén elszórtunk létfontosságú pontokat.”
 
Thomas Doll kérdésre válaszolva elmondta azt is a fradi.hu jelentése szerint, nem mondott semmit a mérkőzés után a játékosoknak, síri csend uralkodott az öltözőben, mindenki maga alatt van.
 
„Hiába halljuk hétről hétre, hogy domináltunk, uraltuk a játékot, szükség van az utolsó, döntő, befejező mozdulatokra, pillanatokra is. Nagyon bántó a rengeteg kihagyott helyzet az elmúlt két meccsen, olcsón adtuk a tabella vezető helyét, még akkor is, ha rendkívül megnehezítette a helyzetünket a Vasas destruktív, csak a védekezéssel törődő játéka.”
 
Miha Blazic a 90. percben szerzett vezetést, a lefújás után mégsem tudott örülni.
 
– A múltkori mérkőzésen és ezúttal is sok helyzetünk volt, mégsem akart összejönni a gól. Úgy éreztem, mintha semmi sem sikerülne. Aztán a hajrában mégis megszereztük a vezetést, de tudtam, hogy még koncentrálnunk kell, hiszen nincs vége a találkozónak. Sajnos nem tudtuk megtartani az előnyt, és most mindenki nagyon csalódott. Erre a szomorúságra aludnunk kell egyet, utána viszont teljes erővel a következő mérkőzésre fókuszálunk. Nincs még veszve semmi, folytatnunk kell ezt a játékot, csak jobban kell kihasználnunk a helyzeteinket – értékelt Blazic.

Legfrissebb híreink