Simon Tibor sírja: a Fradi és a fradisták gondviselése

Lehet, hogy focista lesz az unoka.

Forrás: Bors/Bánkúti Sándor

Számtalan megemlékező üzenetet kapott a 17 éve tragikusan elhunyt Simon Tibor halálának évfordulóján a Fradi-legenda fia, akinek nem telik el úgy napja, hogy ne gondolna édesapjára.
 
– Természetesen az évfordulón fokozottabban előjönnek az emlékek, hiszen rengetegen gondolnak az édesapámra, és én is sok üzenetet kapok – mesélte a Borsnak az egykori fradista fia, ifj. Simon Tibor. – De, ha az ember elveszíti egy ilyen fontos családtagját, nem telik el úgy nap, hogy ne jutna az eszébe.
 

null

null

A sírt Tibor a feleségével gondozza, de a barátok és a fradisták is rendszeresen látogatják azt. És mint ifj. Simon elmondta, a Fradira is bármikor számíthat, kapcsolatban vannak, ha bármire szüksége lenne a gondozást illetően. Bár unokája már nem ismerhette a zöld-fehérek ikonját, azt már a hat és fél éves Simon Tibor is tudja, nagyapja legenda volt.
 
– Régi cikkeket, videókat szoktunk nézni, és Tibike már abban a korban van, hogy megérti, ki volt az ő nagyapja. Szereti a focit, illetve a vízilabdát is, az majd kiderül, melyikben lesz ügyesebb. Nem fogom erőltetni egyiket sem, a lényeg, hogy sportoljon – mondta ifj. Simon.
 

Legfrissebb híreink