Simon Krisztián a visszatéréséről nyilatkozott

Budapest – Hosszú hónapokat kell még várnia.

Forrás:

Az Újpest szélső támadója a Paksi FC elleni bajnoki találkozón sérült meg. Már akkor látni lehetett, nagy a baj, a keresztszalag-szakadást pedig az orvosi vizsgálatok is alátámasztották. Játékosunkat március 23-án Belgiumban műtötték, azóta a klub fizioterapeutáival végzi rehabilitációs programját. Simon Krisztiánnal egyéni edzésprogramja megkezdése előtt beszélgettünk. A klub honlapjának az interjújából szemezgettünk.
 
Először is, hogy érzed magad?
Köszönöm, jó állapotban vagyok, jobban érzem magam, ahhoz képest, hogy min mentem keresztül. Minden a protokoll szerint, a megfelelő ütemben halad. Úgy gondolom, azok a fájdalmak, amik voltak, már a múlté. Csak a jövőre, a jó dolgokra és a sikerélményekre összpontosítok.
 

Mondhatjuk, hogy a rehabilitációd befejezőszakaszában jársz?
Igen, mindenképpen. Az első időszakot, ami nagyjából 7-8 hetet takart, letudtam. Ekkor az izomerősítésről, valamint a mozgásfunkciók megfelelő alapozásáról szólt minden. Már ebben a hónapban elkezdhetek futni, persze csak lassan, egészen az alapoktól. Számomra ez egy következő szintet jelent, amit rendkívül várok. A mostani, gyógytornás részt a futással feledhetem, akkor már biztosan kijelenthetjük, hogy egy újabb etap zárult le, és ismét lépcsőfokot ugrottam.
 
Vajon mennyi időt kell a szurkolóknak várniuk ahhoz, hogy Simon Krisztiánt újra a pályán láthassák?
Nagy tervem és célom, hogy még ebben az évben pályára lépjek, és leszámoljak a rossz időszakkal.

Legfrissebb híreink