Shane Tusup Marco Rossi helyére pályázik a válogatott élén

És közben golf világbajnok is lenne.

Forrás:

Marco Rossinál kevés népszerűbb ember van a magyar labdarúgásban (ha van egyáltalán), szaktudását, alázatát, lelkesedését már akkor elismerték a legtöbben, amikor egy klubcsapat, a Honvéd vezetőedzője volt.
 
„Lehetetlen körülmények” között nyert bajnoki aranyérmet a kispesti csapattal, a magyar válogatott szövetségi kapitányaként meg ismét arculatot adott annak a nemzeti alakulatnak, mely a legutóbbi Eb után haloványabb lett.
 
A drukkerek és a teljes futballközeg bizakodva várja a könnyűnek egyáltalán nem ígérkező Eb-selejtezőket, de van valaki, aki leváltaná. Mégpedig azért, hogy ő legyen helyette a szövetségi kapitány. Az illető egyébként nem is a labdarúgás világából pályázik a posztjára. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Reading through all your messages and comments got me thinking... one of the most amazing and biggest challenges ever would be to return to Hungary as the National Football Team Head Coach! If any one in Hungary that can make decisions is reading this, take the risk on me... I guarantee I won’t let Hungary down. You know I’ll outwork every other head coach in the world! I’ll get the job done! Let’s make Hungary’s true mark in worldwide Sports! You guys are too talents to accept anything less than complete domination of the industry! but until I get that call a long drive world championship title is the obsession! #HardestWorkerInTheIndustry #worldlongdrive #golf #golfer #golfing #golfswing #golftraining #golfpractice #longdrive #longdrivers #golfgods #golferslife #golflife #golfers #golfinstruction #golflesson #golfstagram #instagolf #golfclub #golftips #golfday #golfpro #golfaddict #golfchannel #golfcoach #golfisfun #golffittness #fittness #gym #trainingday

Shane Tusup (@tusup11) által megosztott bejegyzés,

 
„Olvasgattam az üzeneteiket és kommenteket, és a következőre jutottam… Az egyik legbámulatosabb és legnagyobb kihívás az lenne, ha visszatérhetnék Magyarországra mint a labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya. Ha valaki olvassa ezt Magyarországon, és van ráhatása a döntésre, akkor vállalja a kockázatot… Garantálom, hogy nem hagyom cserben Magyarországot. A világ összes többi szövetségi kapitányánál jobb munkát végeznék! Elvégezném a munkát! Tegyük le újra Magyarország névjegyét világszerte a sportban. Srácok, ti túl tehetségesek vagytok ahhoz, hogy elfogadjátok, hogy ne ti uraljátok teljes iparágat! Viszont amíg nem kapom meg ezt a hívást, tovább üldözöm a világbajnoki címet!” – üzent az Instagram-oldalán Shane Tusup, aki január közepén jelentette be, hogy profi golfozónak áll, és világbajnok akar lenni a World Long Drive Associationnél.
 
Azt, hogy Tusup Hosszú Katinkával remek eredményeket ért el az úszás világában, senki nem vonhatja kétségbe, mint ahogyan az sem, hogy szakmai újításai is bőven kellettek a diadalokhoz – mindezekért örökké hálás lesz érte Magyarország.
 
Abban viszont nyugodtan kételkedhetünk, hogy tisztában van azzal, hogy mondjuk mi is az a labdacentrikus átlós tolódás, és a többi hasonló futballfinomság...

Legfrissebb híreink