Sérüléshullám a Vidinél, három játékost adott kölcsön a Fradi

Bemutatta az új játékosait a Kisvárda.

Forrás: fradi.hu

MOL FEHÉRVÁR FC
Csapatorvosunk adott tájékoztatást sérült játékosaink állapotáról. 

"A korábbi időszakokkal ellentétben jelenleg komolyabb sérüléshullám nehezíti a csapat életét, sajnos több labdarúgónk is súlyos sérülésekkel bajlódik. Armin Hodzic a törökországi kölcsönjátékból elhúzódó izomsérüléssel tért vissza hozzánk. A részletes vizsgálatok alapján a teljes felépülése hosszabb időt vesz igénybe. Hangya Szilveszter még a válogatottban sérült meg, az ő bokája sajnos eltört, emiatt meg is kellett operálni, jelenleg műtét után lábadozik. Zsóri Dániel még a budafoki kölcsönszereplése alkalmával szenvedett keresztszalag-szakadást, jelenleg a konditermi edzéseknél jár a rehabilitációja. Rúben Pinto az ausztriai edzőtáborban szenvedett Achilles-ín-szakadást, őt azonnal meg is operálták. Szerencsére a sebe nagyon szépen meggyógyult, de még hosszú időbe telik, mire teljesen felépül. Az Ararat Yerevan elleni idegenbeli mérkőzésen Funsho is súlyosabb bokasérülést szenvedett. A gyorsabb gyógyulás érdekében a lába jelenleg gipszben van. Emil Rockov csonthártya-gyulladással küszködik, ő injekció-kúrán vett részt, amely úgy néz ki, hogy sokat segített neki. Halmai Ádám fáradásos talpcsonttörést szenvedett, jelenleg rögzítőben van a lába. Nyári Patrik szintén keresztszalag-szakadást szenvedett, ő azonban már teljes értékű edzésmunkát végez" - tájékoztatta honlapunkat dr. Kovács Tibor csapatorvos.

KISVÁRDA
A csütörtöki szurkolói ankét részeként bemutattuk öt új játékosunkat, Jasir Asanit, Czérna Eriket, Jasmin Mesanovicot, Nagy Mihály Krisztiánt és Németh Márkot. Az érkező futballisták korábbi karrierjéből készítettünk egy válogatást, amelyet ugyancsak közszemlére tettünk – a videót itt is meg lehet tekinteni.

A válogatás utolsó megmozdulásaként feltűnik egy gól, amely a Bajnokok Ligája csoportkörében született: a bosnyák Jasmin Mesanovic a szlovén NK Maribor játékosaként az orosz Szpartak Moszkva kapuját vette be 2017-ben.

FERENCVÁROS
Hajdú Roland, Nagy Olivér és Orosz Marcell is partnercsapatunkban játszhat a következő idényben.

Labdarúgócsapatunk három fiatal játékost is kölcsönadott partnercsapatának, az NB II-ben szereplő Soroksárnak: Hajdú Roland, Nagy Olivér és Orosz Marcell is Lipcsei Péter irányítása alatt fejlődhet tovább a most következő idényben.

- Elsősorban azt a szisztematikus munkát kell kiemelni, ami több éve bizonyítja, hogy ez egy jó koncepció. Aki kemény munkát végez a Fradi utánpótlásában, az eljuthat egy olyan szintre, hogy a Soroksár segítségével meglépje a felnőtt futballba való ugrást. Így volt ez korábban Silye Eriknél, Haris Attilánál, Kundrák Norbertnél vagy éppen legutóbb Derekas Zoltánnál, akik mind-mind az NB I-be tudtak igazolni. Persze mindenkinek az a célja, hogy legyenek olyan játékosok is, akik a Ferencvárosba tudnak továbblépni. Ezt szeretnénk folytatni a jövőben, ezért most Hajdú Roland, Nagy Olivér és Orosz Marcell kapja meg a lehetőséget nálunk, de az is elképzelhető, hogy lesznek még követőik – nyilatkozta korábbi kiváló játékosunk, Dragóner Attila, a Soroksár jelenlegi ügyvezető igazgatója.

Legfrissebb híreink