Sereghajtóhoz látogat a listavezető - ELŐZETES

Az utolsó kaposvári diadalon a vezetőedző szerezte a győztes gólt.

Forrás: Kaposvár

Folytatódik az NB I, ezen a hétvégén a listavezető Fehérvár látogat a sereghajtó Kaposvárhoz.

A Kaposvár eddig nem nagyon találja a helyét az élvonalban. 11 forduló ment eddig le és eddig kétszer tudtak nyerni és kilencszer kaptak ki. Az így összegyűjtött 6 pont az utolsó helyre elég, így sürgősen össze kell kapniuk magukat, ha nem akarnak azonnal visszaesni az NB II-be.

Waltner Róbert így nyilatkozott el a meccs előtt:

,,Mintha csak tegnap történt volna, de sajnos azóta elmúlt pár év. A Videoton akkor is az egyik legjobb csapat volt a bajnokságban, előzetesen semmi esélyünk sem volt, de sikerült nyernünk. Ezt a történetet elmeséltem a fiúknak. Az akkori csapat nem volt annyira egységes, mint a mostani. Sok volt a gond, mégis sikerült nyernünk. A Fehérvár most is vezeti a bajnokságot, mindenképp nehéz meccs lesz, tudjuk, hogy nem vagyunk az esélyesek, de nincs lehetetlen. Úgy kell kimennünk a pályára, hogy utolsóként le kell győznünk az elsőt. Számunkra mindegy, hogy ki az ellenfél, nem szabad a tabellán elfoglalt helyezéseket néznünk, mindig a következő mérkőzésből kell kihoznunk a maximumot."

A Videoton vezeti a tabellát, ám ugyanúgy 23 pontja van, mint a Mezőkövesdnek és a Ferencvárosnak. Az elmúlt három fordulóban nem tudtak nyerni, két döntetlen mellett vereséget szenvedtek a Fraditól. Egy papíron gyengébb ellenfél elleni meccs jó lehet arra, hogy visszatérjenek a helyes útra a piros-kékek.

Nego Logic ezt mondta el a meccs előtt:

,,Sohasem könnyű a tabellán hátrébb helyet foglaló együttesek ellen játszani, hiszen mindent bele fognak adni annak érdekében, hogy pontot szerezzenek ellenünk, valószínűleg a döntetlent is védeni fogják. Ettől függetlenül természetesen nem lehet más célunk, mint a győzelem megszerzése most és az összes 2019-es fordulóban egyaránt. Csapatként kell együtt dolgoznunk a sikerért, mert a Kaposvár szervezett, egységes gárda, akinek a védekezését nem könnyű feltörni, de biztos vagyok benne, hogy ha koncentrálunk és maximális erőbedobással játszunk, akkor sikerülni fog elhozni a három pontot."

Legfrissebb híreink