Sepsi: nyíregyházi kapus és szlovák válogatott is érkezett

Az egyikük csupán három meccsre.

Forrás: Facebook/Sepsi OSK

A SEPSI OSK BEJELENTÉSEI:

"Újra a Sepsi OSK színeiben szerepel az elmúlt fél évet a Nyíregyháza Spartacus FC-nél, kölcsönben töltő Fejér Béla.

Figyelembe véve, hogy a csapatunk mindkét kapusa, Niczuly Roland és Jesus Fernandez Collado esetében is koronavírus-fertőzést mutattak ki, felvettük a kapcsolatot a nyíregyházi klub képviselőivel annak érdekében, hogy meghatározott időre Fejér Béla visszatérhessen Sepsiszentgyörgyre. A kérésünk megértésre talált és a két klub közötti megegyezés értelmében a 25 éves hálóőr három mérkőzésen fogja erősíteni a csapatunkat, azt követően újfent a Nyíregyháza Spartacus együttesnél folytatja pályafutását.

Ezúton is köszönjük a Nyíregyháza Spartacus FC vezetőségének a megértésüket! Isten hozott Béla!"

"Új hátvéddel erősödött a csapatunk!

A mai nap során véglegessé vált, hogy a Sepsi OSK színeiben fog játszani a szlovák Ninaj Branislav is, aki két és fél évre szóló szerződést írt alá klubunkkal, hosszabbítási opcióval.

A 26 esztendős középhátvéd legutóbb a holland Fortuna Sittard játékosa volt, de pályafutása során többek között még játszott a belga KSC Lokeren, a szlovák MSK Zilina (Zsolna) vagy a török Osmanlispor csapatánál is.

Ninaj Branislav 20 alkalommal szerepelt a szlovák U21-es válogatottban és eddig háromszor hívták be a felnőtt válogatottba.

Branislav, sok sikert kívánunk nálunk!"

Legfrissebb híreink