Sényő-MTK: komoly kérés volt a fővárosiak játékosaihoz - reakciók

Már a sorsolásnál eldőlt?

Forrás: mtkbudapest.hu

Mint arról beszámoltunk, a Magyar Kupa 3. fordulójának szombat délutáni mérkőzésén az MTK nagyon magabiztos játékkal, Miovskiés Kovácsréti duplájának is köszönhetően 7-0-ra, nyert a Sényő otthonában, így továbbjutott a legjobb 32 közé.A lefújás után a hazaiak edzőpárosának egyik tagja, Imrő László, valamint a vendégektől Giovanni Costantino vezetőedző értékelte a látottakat.

Imrő László (Sényő): "Gratulálunk az MTK-nak a továbbjutáshoz! A sorsolás pillanatában tudtuk, hogy számunkra itt befejeződik a Magyar Kupa. Korábban ennél sokkal jobban megnehezítettük az élvonalbeli csapatok feladatát. A hét kapott gólból négyet számon kérhetünk magunkon."

Giovanni Costantino (MTK): "Azt kértem a fiúktól, hogy az elejétől kezdve vegyék komolyan a találkozót, úgy álljanak hozzá mint egy bajnoki mérkőzéshez. Azt akartam, hogy bármi is az eredmény, játsszuk a mi játékunkat. A csapat ezt profi módon teljesítette, ez volt a továbbjutás kulcsa."
 

MOL Magyar Kupa, 3. forduló:
Sényő-Carnifex FC –MTK Budapest 0–7 (0–4)

Sényő, 400 néző, v.: Nagy N.

Sényő-Carnifex: Nagy M. – Schmidt (Vámos, 46.), Tóth, Szilvási (Farkas, 46.), Bodó, Barta (Orosz, 46.) – Páll, Jócsák (Lakatos L. 70.), Klepács (Kalocsai, 46.), Fenyőfalvi – Toldi A. Edző: Imrő László, Fiumei Viktor.
MTK Budapest: Somodi – Alho (Kaka, 61.), Perkovic, Nagy Zsombor, Nagy Barnabás (Herrera, 57.) – Palincsár, Weir, Kocsis – Kovácsréti (Drljo, 70.), Miovski (Kosznovszky, 46.), Grozav (Vancsa, 46.). Vezetőedző: Giovanni Costantino.

Gól: Grozav (9.), Miovszki (19., 34), Kovácsréti M. (42., 47.), Kosznovszky M. (69.), Vancsa Z. (72.)

Legfrissebb híreink