Schäfer András megszólalt átigazolásáról

Várja, hogy belevághasson.

Forrás:

Ahogy korábban már beszámoltunk róla, Schäfer András az olasz Genoa együttesében folytatja a pályafutását. A 19 éves középpályás pénteken orvosi vizsgálaton vett részt az itáliai csapatnál, majd aláírta a szerződését. 
 
A volt társai meglepetéssel is készültek a tehetséges labdarúgónak indulás előtt, aki most az MTK honlapjának elmondta, nagyon meglepődött, amikor ott állt mindenki a szobában, és vastapssal köszöntötték. Azt is elárulta, nehéz volt visszatartania a könnyeit, sőt, amikor Törökországból Olaszországba utazott, el is könnyezte magát, amikor visszagondolt a klubnál töltött időszakára. Hozzátette, gyakorlatilag mindent megadtak neki az akadémián is, ami kell a felnőtt labdarúgásba történő továbblépéshez, és a felnőtt csapatnál is gyorsan befogadták, mindenki támogatta. Kiemelte, szinte mindent az MTK-nak köszönhet. 
 
Végül arra is kitért, hogy amikor felkerült a felnőtt csapatba, nem gondoltam, hogy másfél évvel később már a Genoánál lesz. Mint mondta, tisztában van azzal, hogy ismét csak a 20-25. játékos lesz a keretben, de egyszer már végigjárta a ranglétrát, és alig várja, hogy újra belevághasson.

Legfrissebb híreink