Schäfer András folyamatosan küzd a helyéért

Nem érzi garantáltnak a helyét.

Forrás: mtkbudapest.hu

Schäfer András, az MTK tehetsége az egyesület hivatalos oldalának adott interjút a felkészülésről, és arról mit vár a tavaszi szezontól. A játékos kitért arra is, hogy a tavalyi külföldi edzőtábor még nem sikerült számára jól, de idén már jobban tud alkalmazkodni, illetve dicsérte a körülményeket, melyek közt készülhetnek.

Természetesen a beszélgetés során nem mehettek el szó nélkül a Trabzonsport elleni felkészülési mérkőzés mellett sem, hiszen a teljes csapat jól teljesített, de Schäfer még így is ki tudott emelkedni. (Itt megtekinthető az összefoglaló)

- Kezdeném a megérkezéssel: körülbelül 10 fegyveres rendőrt láttunk, már az fura volt, majd az első félidő felénél ellenfelünk több száz szurkolója is megérkezett, szóval egyáltalán nem klasszikus edzőmeccses hangulata volt a mérkőzésnek. - mesélte a csapat honlapjának a fiatal játékos. - Ha egy ilyen meccsen nincs az embernek kedve fociznia, akkor soha. Ez mind plusz motivációval töltött el minket, valamint tudjuk azt is, hogy ilyenkor lehet igazán a csapatba kerülni és csapatban maradni is.

Amellett, hogy tavasszal elég sok lehetőséget kapott, 14 mérkőzésből 12-ön kezdő volt, és az edzőtáborban is jól teljesít, nem érzi garantáltnak a helyét.

- Egy ilyen névsor mellett, amivel a keretünk rendelkezik, bármikor ki lehet kerülni a csapatból. Én úgy érzem, nekem inkább minden edzésen inkább be kell még kerülnöm oda, mintsem arra figyelni, kiesek-e onnan - mondta.

A tavasszal elsősorban kiegyensúlyozottabb teljesítményt vár a csapattól, és arra építene.

Legfrissebb híreink