Schäfer András egészen fura becenevet adott Hahn Jánosnak

Az NB I gólkirálya elárulta, mit mondogat nekik Joao Janeiro.

Forrás: dac1904.sk

Hahn Jánossal készített interjút a DAC honlapja azok után, hogy a dunaszerdahelyiek szombaton a magyar csatár góljának is köszönhetően 2-0-ra verték a szlovák bajnokságban a Pohronie csapatát. 

"Schäfer Andris a csúnya gólok szerzőjének hív engem, de nekem mindegy, milyen gólt lövök, a lényeg úgyis a három pont. A legnagyobb helyzetemnél odapattant hozzám a labda, csináltam egy cselt balra, szemben álltam a kapussal, és már csak csőrrel tudtam belerúgni a labdába. Ha kicsit higgadtabb vagyok, akkor a hosszú sarkat jobban céloztam volna meg. Ilyen a csatársors: egy helyzet bemegy, a másik kimarad, ám így sem lehetek elégedetlen, hiszen sikerült betalálnom, és nyertünk is" - mondta az NB I előző szezonjának gólkirálya, aki elárulta, jövő hétvégén mit terveznek a Slovan elleni bajnokin.

"Szerintem jó úton haladunk, és minden bizonnyal a jövő héten a játék is jobban fog menni, meg kell őriznünk az egységességünket. Az edző (Joao Janeiro - a szerk.) szokta mondogatni, hogy úgy kell csapatot építeni, hogy először a védekezést kell megszervezni. Azt gondolom, egyre jobbak vagyunk ebben, de nyilván még vannak ott is hibák, ám az elmúlt három mérkőzésen nem kaptunk gólt. Ha ezt így folytatjuk, plusz a középpályán és a támadósorban több labdát meg tudunk játszani, pontosabbak és racionálisabbak leszünk, akkor szerintem a Slovan ellen is lesz keresnivalónk. Nyilván Pozsonyba is három pontért utazunk."

Legfrissebb híreink