Sannino tanulna a komoly vereségből - reakció

A Hajduk Split könnyedén verte a kispestieket.

Forrás: dvsc.hu

A Honvéd súlyos, ötgólos vereséget szenvedett a törökországi edzőtábor utolsó mérkőzésén a Hajduk Splittől, ugyanakkor a kispestiek olasz szakvezetője, Giuseppe Sannino mester igenis látott pozitívumokat a pályán.

„Az első félidőben is voltak lehetőségeink, nem éreztem, hogy a Hajduknak több helyzete van, mégis ők vezettek kettő nullára – értékelt Sannino a Honvéd honlapján. – Az eredmény valóban nem jó, viszont elégedett vagyok azzal, hogy erős riválissal szemben is több jó dolgot mutattunk a pályán. Mindenki ismeri a Hajduk Splitet, az egyik legjobb horvát klub, amely európai szinten is meghatározó együttes, és egy ilyen együttessel szemben is helytálltunk, s bár kikaptunk, jól játszottunk. Meccselhettünk volna egy gyenge csapat ellen is, nyerünk sok góllal, jól néz ki az eredményjelző, az viszont egyáltalán nem segítette volna a felkészülésünket. Rossz az eredmény, de nem volt rossz a teljesítmény, és arról se feledkezzünk meg, hogy több sérültünk is van, szóval gratulálok a játékosaimnak, hiszen nagy igyekezettel és odaadással futballoztak”

Nem vár könnyű kezdés a Honvédra az NB I nyitányán, hiszen Székesfehérváron, a Vidi ellen lépnek pályára Batik Bencéék jövő hét szombaton, majd a harmadik Mezőkövesd érkezik a Kispest "albérletébe", mindezek után pedig a Ferencváros elleni rangadó következik...

Legfrissebb híreink