Sannino kettős sikerrel kedveskedne a szurkolóknak karácsonyra - ELŐZETES

Herczeg András bízik a jó folytatásban.

Forrás: Debrecen

Az idei utolsó előtti fordulóban Debrecenbe látogat a Honvéd, az egyik csapat kipihentebb lehet.

Mint ismert, a Debrecen nem lépett pályára a Magyar Kupában szerdán, mivel a dorogi pálya alkalmatlan volt a játékra. A Debrecennek idén már biztos nem kell a kiesőzónától félnie, 7 pontra vannak a 11. Zalaegerszegtől, eggyel kevesebb meccsel. Múlt héten pont a ZTE vendégeként tudtak nyerni 2-0-ra, hazai pályán ismételhetik meg ezt a teljesítményt.

Herczeg András bízik a jó folytatásban:

„Alapból sem olyan jó a dorogi pálya, a fagyás miatt azonban még inkább sérülés- és balesetveszélyessé vált. Az ellenőrök és a játékvezetők is úgy ítélték meg, hogy alkalmatlan a játéktér a futballra, így hazautaztunk, és Pallagon vezényeltünk edzést a játékosoknak. Mindenképp az a célunk, hogy jó eredményt érjünk el, és a szurkolóink jó szájízzel búcsúzzanak a csapattól. A Zalaegerszeg elleni siker sokat jelentett nekünk, mindenki nagyon boldog volt utána. Bízunk a jó folytatásban a kispestiek ellen, de nehéz kilencven percre számítok, hisz jó játékosai vannak a Honvédnak és veszélyesek a pontrúgásai is. A gyengébb kezdés után lábra kapott, nem véletlen áll a tabellán ott, ahol.”

A Honvéd meccselt szerdán, a Monort ütötték ki, a következő fordulóban pedig a Haladással játszanak. Az előző fordulóban egy remek sorozat után botlottak Kisvárdán, most ezt javítanák ki. A bajnokságban eddig 22 pontosak, ezzel az 5. helyet birtokolják. Egy jó idei hajrával egészen közel kerülhetnek a dobogós helyekhez.

Giuseppe Sannino kettős győzelemmel ajándékozná meg a szurkolókat:

„A Honvédnak mindig mindenhol győznie kell, s mivel az előző bajnoki mérkőzést elveszítettük, így nagyobb a nyomás rajtunk. Jönnek az ünnepek, és szeretnénk úgy elmenni a téli szünetre, hogy két sikerrel ajándékozzuk meg magunkat, illetve a szurkolóinkat. Természetesen kellő alázattal állunk a Debrecen elleni meccshez, nem becsüljük le az ellenfelet, de úgy megyünk a találkozóra, hogy győzelmet várunk magunktól. A kupamérkőzés csak papíron tűnhetett könnyűnek, több első osztályú csapat is búcsúzott. Ezek a meccsen mindig nehezek, ezért is örülök, hogy mi hozni tudtuk a Monor elleni párharcot, hiszen a bajnokság és a kupa egyaránt fontos a számunkra. A győztes és a vesztes meccsekből is lehet tanulni, de mindig jobb egy siker után beszélni a tanulságokról, s azon dolgozni, hogy továbbra is a győztes úton maradjunk.”

Legfrissebb híreink