Sallói István a ZTE átigazolási terveiről nyilatkozott

Lehet, hogy távozókat kell pótolniuk.

Forrás:

Bennmaradt a ZTE a bajnokságban, a fiatal csapat viszont a Magyar Kupában már nem tudott úgy menetelni a koronavírus-járvány és a sok sérülés miatt, mint korábban, Boér Gábor vezetőedzőt, aki egyébként jól dolgozott, Waltner Róbert váltotta a hajrára, akivel kapcsolatban Sallói István sportigazgató elmondta, szeretnének már végre egy olyan edzőt, akivel hosszabb távon együtt tudnának dolgozni. Mint ismeretes, Waltner szerződése nemrég lett meghosszabbítva.

Sallói beszélt az átigazolási terveikről is:

„Vannak kölcsönvett játékosaink, Artem Favorov (Puskás Akadémia) és Szánthó Regő személyében. Szeretnénk, ha ők maradnának. Illetve Regőt két évre vettük kölcsön, azzal a kitétellel, hogy amennyiben úgy ítélik meg, hogy befér a Ferencváros kezdőcsapatába, akkor visszahívhatják. Jelen állás szerint ott kezdi meg a felkészülést, aztán meglátjuk. Ugyanez a helyzet Artemmel is, így az ő jövőjük ebből a szempontból kérdéses. Nyilván lesz pár változás, próbálunk előre lépni és erősíteni a csapaton.”

Budapestről igazolhat a ZTE - NB1.hu

 

Sallóit természetesen az igazolási terveikről is megkérdezték:

„Számunkra a legfontosabb jelenleg a jobbhátvéd kérdése. Sajnos Bolla Bendegúz távozása óta nem sikerült megoldanunk ezt a szerepkört. Sok játékossal próbálkoztunk ebben az évben, de senki sem volt az igazi. Továbbá, ha nem marad Szánthó és Favorov, akkor az ő pozíciójukba is kell ember.”

Legfrissebb híreink