Sallói ismét megmutatta, hogy válogatott formában van - videó

Mindegyik magyar futballista lehetőséget kapott.

Forrás: Sporting Kansas City/Facebook

Újabb forduló, újabb Sallói Dániel-gól - röviden így lehetne összefoglalni az MLS legutóbbi játéknapjának történéseit. A 25 esztendős futballista ezúttal a Portland Timbers kapuját vette be. Sallói a 92. percben köszönt be, ezzel pontot mentett csapatának. Íme az összecsapás összefoglalója:

Sallói ebben az idényben már 12 találatot szerzett, ebből kifolyólag nem meglepő, hogy Marco Rossi be akarja hívni a válogatottba.

"Azt ugyanakkor elárulhatom, hogy ha semmi sem jön közbe, Sallói Dániel is kap meghívót" - nyilatkozta a szövetségi kapitány augusztus elején a Nemzeti Sportnak. 

Abban biztosak lehetünk, hogy ha Sallói ezt a gólerős játékot a nemzeti együttesben is be tudja mutatni, stabil kerettag lesz.

Schön Szabolcs gárdája, az FC Dallas 1-0-s vereséget szenvedett a Seattle Sounders ellen. Schön 77 percet töltött a pályán. Gazdag Dániel 1-0-s győzelemnek örülhetett, a Philadelphia Union a New York Cityt fektette két vállra. A magyar válogatott középpályás 63 minutumot kapott a bizonyításra.

EGYESÜLT ÁLLAMOK, MLS
ALAPSZAKASZ

Sporting Kansas City–Portland Timbers 1–1
FC Dallas–Seattle Sounders 0–1
Philadelphia Union–New York City 1–0

Legfrissebb híreink