Sallói Dániel nagyon örül annak, hogy a Vasasban folytathatja

Budapest – Több klub is vitte volna a tehetséges játékost.

Forrás:

Mint jeleztük, a Vasasban folytatja a pályafutását Sallói Dániel, aki legutóbb Kansasban futballozott. Az ifjú tehetség a klub honlapjának nyilatkozott.

 

„Nagyon boldog vagyok, hogy csatlakozhatok a Vasas csapatához. Igaz, egyelőre csak kölcsönszerződésről van szó, de az ügynököm és a klub továbbra is tárgyalásban lesznek és azon dolgoznak, hogy akár hosszabb távon is a Vasas kötelékébe kerüljek" – nyilatkozta honlapunknak Sallói Dániel.

 

„Több klub is megkeresett Magyarországról, de úgy gondolom a lehető legjobb döntés volt a Vasas. Egyrészt azért, mert a karrierem szempontjából fontos, hogy egy elsőosztályú csapatban minél többet szerepelhessek – sajnos Amerikában erre egyelőre nem nyílt lehetőség. Másrészt a Vasasban sok fiatal kap rendszeres játéklehetőséget, és mint ahogy láthattuk több alkalommal is, reális esély van akár a felnőtt, akár az U21-es válogatottba bekerülni – gondolok többek között Vida Mátéra, Berecz Zsombira, vagy Hangya Szilveszterre.”

 

„Már most tudom, hogy jó helyre kerültem. Vida Mátéval régóta ismerjük egymást, jó barátok vagyunk, és sok jót mesélt a Vasasról, a csapategységről, az itteni viszonyokról. Már holnaptól becsatlakozom a felkészülésbe, szeretnék minél hamarabb részt venni a csapat munkájába. Célom, hogy minél több játéklehetőséget kapjak és ezt természetesen gólokkal, gólpasszokkal meghálálni.”

 

Legfrissebb híreink