Sallói a forduló válogatottjában, kiadta a FIFA a legfrissebb női ranglistát

Rohamtempóban fogynak a jegyek a vb-selejtezőkre.

Forrás: mlsz.hu

MAGYAR VÁLOGATOTT
Közel 50 ezer kombinált belépő fogyott el csütörtök estig a válogatott szeptemberi, Anglia és Andorra elleni világbajnoki selejtezőire. Már csak néhány ezer jegy elérhető a két találkozóra.

MLS
Beválaszotották Sallói Dánielt a forduló válogatottjában az MLS-ben.

Csütörtök hajnalban lépett pályára a magyar játékos a Sporting Kansas City kezdőcsapatában, a 90+2. percben pontot mentett a csapatának a Portland Timbers ellen.

NŐI MAGYAR VÁLOGATOTT
Magyarország helye nem változott, míg vb-selejtezős ellenfeleink közül ketten is előreléptek a FIFA ranglistáján.

A magyar női válogatott a 44. a FIFA legfrissebb világranglistáján, tehát nem változott pozíciója a június 25-i álláshoz képest. Csapatunk utolsó mérkőzését még korábban, június 14-én játszotta Szerbia ellen.

A világbajnoki selejtezős ellenfeleink közül a spanyolok és a skótok tudtak javítani: most Spanyolország a 10., illetve Skócia a 22., Ukrajna a 31., míg Feröer-szigetek a 95. pozíciót foglalja el.

A lista élére augusztus 20-án Amerika állt, a második az előző évad Eb-selejtezőjében velünk is összekerülő Svédország, a harmadik pedig Németország.

Margret Kratz szövetségi kapitány csapata legközelebb szeptember 17-én Skóciát, 21-én pedig Spanyolországot fogadja az Új Hidegkuti Nándor Stadionban.

Legfrissebb híreink