Sallaival voltak gondok - ezt mondta Leekens a mellőzésről

Magyarország - A szabályok mindenkire vonatkoznak!

Forrás:

Georges Leekens kedveli Sallai Roland játékát, mégsem hívta meg a magyar labdarúgó-válogatott Kazahsztán és Skócia ellen készülő keretébe az APOEL támadóját, aki ősszel klubjában a Bajnokok Ligája főtábláján szerepelt olyan csapatok ellen, mint a Real Madrid, a Tottenham vagy a Dortmund.
 
A válogatott élén pénteken, Kazahsztán ellen debütáló belga szakember részletesen kifejtette, miért nem kapott meghívót tőle 20 éves, hatszoros válogatott játékos.
 
„Mindenek előtt le kell szögeznem, hogy kedvelem Rolandot és a játékát is. Szerintem tudja, hogy azért nem hívtam be őt, mert voltak vele gondok az U21-es válogatottnál, akárcsak legutóbb. Most nincs a keretben, de legközelebb az ajtó előtte is nyitva áll. Tett egy nagyon szimpatikus nyilatkozatot, miszerint küzdeni fog azért, hogy visszakerüljön a válogatottba. Ez az a reakció, amiért kedvelem Rolandot. Azért nincs most velünk, mert vannak szabályok, amelyek mindenkire vonatkoznak. Ugyanúgy vonatkozik Dzsudzsákra, Gulácsira, mindenkire. Bejelentette, hogy sérült, két napra rá pedig játszott a klubjában. Azonban én ezt elfelejtem neki. Neki is követnie kell a szabályainkat. Fontos, hogy a játékosok tisztában legyenek a határokkal, a profi szemlélettel. Jó játékos válhat belőle, számolok vele a jövőben. Az U21-es ügy miatt nincs most a keretben. Minden tiszta és nagyon egyszerű. Ennyi, téma lezárva.” - jelezte az m4sport.hu.
 

Tusup kigyúrta magát, ordítozik, de Hosszú csak vele folytathatja " ÚSZÁS › Friss hírek

Legalábbis a sikerességet mindenképpen.

Legfrissebb híreink