Sallaiék gáláztak, Dárdaiéknak nem jött össze - így játszottak a légiósaink

Elhalasztotta a bajnokavatást a DAC.

Forrás: SC Freiburg/Twitter

Sallai Roland csapata, a Freiburg 4-1-re nyert Kölnben a német labdarúgó-bajnokság 32. fordulójának vasárnapi játéknapján.

A magyar szélső az 58. percig volt pályán, a kiesőjelölt hazaiak a 62. percben 11-est rontottak.

Szalai Ádám csapata, a Mainz 1-1-es döntetlent játszott Frankfurtban a német labdarúgó-bajnokság 32. fordulójának vasárnapi játéknapján.

A magyar légiós a kispadról nézte végig a találkozót, a 86. percig vezető Mainz már kilenc mérkőzés óta veretlen.

A Dárdai Pál vezette Hertha hazai pályán gól nélküli döntetlent játszott a szintén a kiesés elől menekülő Bielefelddel a német labdarúgó-bajnokság 32. fordulójának vasárnapi játéknapján.

Az előzőleg egyaránt 30 pontos csapatok találkozóján a hazaiaknál Dárdai Márton, a vezetőedző fia végig pályán volt.    Dárdai Pál január végén tért vissza a berlini kispadra. Együttese gyenge szezont produkál, és komoly küzdelemre kényszerül a bennmaradásért. A Hertha a csapatot sújtó koronavírus-fertőzések miatt több hetet kihagyott, és hétfőn, a Mainz ellen idegenben elért 1-1-es döntetlennel tért vissza. Csütörtökön 3-0-ra verte a Freiburgot, ezzel elmozdult a kieső pozícióból, jelenleg 31 ponttal a 14. helyen áll, s van még egy elhalasztott meccse, amelyen a már biztos kieső Schalkéval találkozik. Azon kívül még a Kölnnel (17.) otthon, míg a Hoffenheimmel (11.) idegenben csap össze.

Elhalasztotta a DAC a bajnokavatást Szlovákiában, a Slovan elleni 1-0-ás sikerét követően. A találkozó egyetlen találatát Divkovic szerezte a 78. percben. A dunaszerdahelyi oldalon Schäfer András végig a pályán volt, míg a pozsonyiaknál Holman Dávid játszotta végig a meccset.

Legfrissebb híreink