Sallaié volt az utolsó szó, Szalai Ádámék és a gödör - reakciók

Márpedig a fejeket fel kell emelni.

Forrás: Facebook/SC Freiburg

Szombaton már beszámoltunk arról, hogy a Sallai Rolandot a 74. perctől a pályán tudó Freiburg 2-0-ra verte a Bundesligában a Stuttgartot, míg a Szalai Ádámot még mindig nélkülöző Mainz 2-1-re kikapott a Fürth otthonában.

A lefújás után a Freiburg a meccsösszefoglalóban jelezte, hogy Sallaié volt az utolsó említésre méltó szó a meccsen, hiszen a beadásából Jeong fejelhetett, ám nem született gól az akcióból.

Christian Streich vezetőedző így értékelt: "Nagyon sok munkát fektettünk a mai meccsbe, különösen elöl. A második félidőben fölénybe kerültünk, és ki tudtunk alakítani néhány jó lehetőséget, miközben a meccs nagy részében sikerült távol tartanunk őket a kapunktól. Ez volt a kulcs."

A mainziak eközben gödörben vannak, hiszen idegenben az előző hat tétmeccsüket egyaránt elveszítették.

Martin Schmidt sportigazgató nyilatkozott: "Ez tényleg nem volt jó teljesítmény tőlünk. Ki kellett volna használnunk a szünet előtti nagy lehetőségeinket, hogy visszajöjjünk a meccsbe. Ez nem sikerült, és ez egy nehéz nap volt. Most olyan sorozatban vagyunk, amiről gondoltuk, hogy valamikor a szezon során eljön, és amin már a téli szünet előtt is keresztülmentünk. Együtt fogunk túljutni rajta. Fontos, hogy most felemeljük a fejünket."

Legfrissebb híreink