Sallai vs. Dzsudzsák és az egekbe magasztalt Puskás Akadémia

Sérült válogatott nyilatkozott.

Forrás:

A 24.hu-nak adott interjút Sallai Roland, a Freiburg magyar válogatott játékosa. Sallai elmondta, hogy nem feltétlenül szeretett a Palermóban játszani, mert öldöklő csata ment a kezdőcsapatba kerülésért, ami viszont kemény klikkesedéssel és rivalizálással is járt.
 
A Ciprusi APOEL-nél eltöltött időszakról kijelentette, ott csak napi 2 órát kellett a munkájukkal foglalkozniuk, mert teljesen más mentalitás és szemlélet van, mint jelenlegi klubjánál, de nem lehetett a véletlen műve az, hogy szerepeltek a Bajnokok Ligájában és az sem, hogy a Real Madriddal is meccselhettek.
 
Sallai ugye a Puskás Akadémia növendéke, jelenleg viszont sérült a túlzott sorozatterhelés miatt, ezért megkérdezték tőle, mi lett volna, ha ez a sérülés a Puskás Akadémiánál éri. Ezzel kapcsolatban a következőket mondta a portálnak: 
 

„Ha hiszi, ha nem, a Puskás Akadémia olyan színvonalas, hogy Németországban is kilógna. Felcsúton nagyon komoly szakmai munka folyik, hihetetlen fejlett a központ, egy mini sportvárost érdemes elképzelni, ahol minden adott ahhoz, hogy a játékosok kihozzák magukból a legtöbbet.”
 
De arról is kellett beszélnie, nem gond-e az, hogy a válogatottban egy poszton játszik Dzsudzsák Balázzsal. Erre a felvetésre így reagált:
 
„Mindenki játszani akar, profik vagyunk, tudjuk, hogy mennek a dolgok. Az edzéseken odatesszük magunkat, kihajtjuk a maximumot, aztán a kapitány majd úgyis eldönti, kinek szavaz bizalmat. Nem vagyunk riválisok, hiszen egy cél vezérel minket, az pedig hogy minél több meccset nyerjünk a magyar szurkolókért. Nagy dolog amúgy, hogy Dzsudzsák Balázshoz hasonlítanak, nagyon tisztelem őt, felnézek rá, soha nem volt konfliktusunk, profin kezeli a helyzetet. Rengeteg mindent megélt már, nem véletlenül csapatkapitány, ha ad tanácsot, igyekszem azt megfogadni.”
 

Legfrissebb híreink