Sallai Roland egyre közelebb Szalai Attila csapatához – újabb fejlemények

Elindulhattak a tárgyalások.

Forrás: SC Freiburg/Instagram

Már egy ideje téma a Fenerbache szurkolóinak a köreiben, hogy Szalai Attila után újabb magyar játékos érkezhet imádott klubjukhoz, méghozzá Sallai Roland személyében, aki a német Freiburg játékosa. Sallai és Szalai köztudottan jó barátok, a ciprusi APOEL Nicosiában is együtt játszottak, ráadásul ugyanahhoz az ügynökséghez tartoznak.

A beindult lavinát tovább görgette, hogy Sallai az Instagramon bekövette a Fenert, ráadásul még kommentelt is egyet.

Son dakika... Pelkas gidiyor Roland Sallai geliyor!

Fenerbahçe, ara transfer döneminde hem kadrosunu güçlendirmek hem de verim alamadığı futbolcuları göndermek için düğmeye bastı. Takvim'de yer alan habere göre, son Altay maçında ilk 11'de başlayan ancak bu sezonki kötü performansına bir yenisini daha ekleyen Dimitrios Pelkas'tan artık umut kesildi. Fenerbahçe yönetimi, Yunan futbolcu için gelen teklifleri değerlendirme kararı aldı.

Az üggyel már több török honlap foglalkozott, mint ahogyan tette azt a cnnturk.com is. A cikk szerint a Fener elengedné a görög Dimitrios Pelkast, akinek 5 millió euró a piaci értéke, a szerződése 2023 nyárig köti a klubhoz, de Oroszországból, Olaszországból és Görögországból is van ajánlata. Pelkas, akárcsak Sallai, a két szélen, de középen is bevethető támadó.

Sallai értékét egyébként 12 millió euróra árazta be a Transfermarkt, a beszámoló szerint az ügynökével és a jelenlegi klubjával is egyeztetett már a Fenerbache vezetősége.

Legfrissebb híreink