Sallai parádéval, Szalai rangadóval zárta a hetet - így játszottak a légiósaink

Menekül a Mainz, fontos pontokat veszített el a DAC.

Forrás: SC Freiburg

Szalai Ádám csapata, a Mainz 2-1-re nyert a Hoffenheim otthonában a német labdarúgó-bajnokság 26. fordulójában - jelentette az MTI.

A magyar válogatott csatár a kispadról nézte végig a vasárnapi összecsapást.

A kiesés elől egyre eredményesebben menekülő mainzi csapat legutóbbi öt mérkőzéséből egy-egy döntetlen és vereség mellett hármat megnyert, ráadásul idegenben már négy találkozó óta veretlen.

Sallai Roland csapata, a Freiburg a magyar válogatott támadó góljának is köszönhetően 2-0-ra nyert vasárnap a vendég Augsburg ellen a német labdarúgó-bajnokság 26. fordulójában - számolt be ró az MTI.

 

 

A 23 éves Sallainak ez volt a hatodik találata a Bundesliga mostani idényében.

Szalai Attila csapata a Fenerbahce a Besiktassal csapott össze, Törökország egyik legnagyobb rangadóján. A mérkőzés 1-1-es döntetlennel ért véget, a magyar futballista végigjátszotta a mérkőzést. A Fener így a harmadik helyet birtokolja a tabellán 59 ponttal, míg a Besiktas az első 64-el.

3-2-es vereséget szenvedett a Dunaszerdahely a Nagyszombat otthonában, ezzel nagyon fontos pontokat veszítve. Jelenleg a második helyet birtokolja a csapat 24 mérkőzés követően 47 egységgel, ami 11-el kevesebb, mint amennyit eddig a Slovan gyűjtött.

Legfrissebb híreink