Salamoni döntést hozott a Kisvárda egyik edzője

Újabb költözés.

Forrás: kisvardafc.hu

A KISVÁRDA BESZÁMOLÓJA:

"Regeneráló és hangulatjavító edzésen vettek részt játékosaink azok után, hogy hétfőn áttették székhelyüket Bükre. A paksi bajnoki előtti és utáni éjszakát az atomvároshoz közeli Bikácson töltötték játékosaink és a stáb tagjai, és mivel szerdán Szombathelyen játszik kupameccset, nem utazott haza, hiszen a hétfő hajnali megérkezést követően kedden máris indulhatott volna vissza a vasi városba. Így lesz majd a szerdai kupa- és szombati budafoki meccs között is, úgyhogy összességében több mint egy hetet lesz távol a csapatunk.

Maradva a hétfő délutáni edzésnél, a szebb napokat megélt, az NB II-ben is megfordult Büki TK létesítményében, kiváló minőségű füves edzőpályán, ragyogó időben tartott gyakorlást a játékosoknak a szakmai stáb, amely két részre osztotta a keretet. A vasárnapi meccsen egy félidőnél többet játszók számára az átmozgatáson volt a hangsúly, a többiek nagyobb terhelést kaptak. A hangulat a paksi vereség következtében nem az igazi, de az edzésvégi támadásbefejezés-gyakorlás alatt a versenyszellem már jobb kedvre derítette az abban résztvevőket. A játékot vezénylő Erős Gábor assztisztensedző végül salamoni módon döntetlent hirdetett az élen: a beadásai közül ötöt-ötöt értékesítő Driton Camaj és Lazar Zlicsics örülhetett a végén.

Mi másban bízhatunk, mint abban, hogy nekik és társaiknak immár bajnoki, avagy a szerdai kupameccsen is elsül végre a lábuk!"

Legfrissebb híreink