Rutinos védővel erősíthet a Diósgyőr

A Haladás lehet a miskolciak vetélytársa.

Forrás:

Saláta Kornél még márciusban szedett össze súlyos térdsérülést (elszakadt a keresztszalagja). Saláta a Ferencváros elleni bajnokin dőlt ki a sorból. A tapasztalt védő állapota az elmúlt hónapokban már sokat javult, jelenleg már rendes edzésmunkát tud végezni.

"Már rendes edzésmunkát végzek, a kondíciómat már úgy érzem, hogy visszaszereztem. Két hete pedig már labdás tréningeket is végzek Párkány csapatával. Október 10-én megyek kivizsgálásra ahhoz az orvoshoz, aki a műtétemet is végezte. Már csak az ő belegyezése hiányzik ahhoz, hogy újra játékra alkalmas legyek" - fogalmazott Saláta az ujszo.com-nak.

A 34 esztendős futballista 40 alkalommal szerepelt a szlovák válogatottban. A hírek szerint a Diósgyőr szeretné szerződtetni, de állítólag a Haladásnál is tárt karokkal fogadnák.

 

"Igen, igaz, hogy érdeklődik irántam a Diósgyőr. Még szeptemberben a válogatott szünet alatt kerestek meg. Egyelőre azonban konkrét megegyezés nem történt. A menedzseremen keresztül folyamatosan kapcsolatba vagyunk, október 10-e után meglátjuk, mi lesz" - jelentette ki a labdarúgó.
 

Legfrissebb híreink