Rossi elégedett, Sallai reménykedik - VIDEÓ

Már kétszer játszott ebben a rendszerben a válogatott.

Forrás: mlsz.hu

Mint ismert, a magyar válogatott nagyon szép játékkal, 1-0-ra megverte Törökországot. A mérkőzés utáni nyilatkozatában Marco Rossi dicsérte a válogatott teljesítményét, Szoboszlai Dominik pedig elmondta, hogy mit érzett, mielőtt gólt szerzett.

"Az első félidőben az eddigi legjobb teljesítményt nyújtotta a válogatott, mióta én vagyok a szövetségi kapitány. Igazi csapatmunka volt ez a mai győzelem, ami önbizalmat ad a folytatáshoz" - jelentette ki az olasz szakvezető, aki kifejtette, a törökök talán meg is lepődtek a választott taktikán - írta az MTI. "Ez a rendszer igazából nem új, már játszottunk így kétszer. Az elmúlt tíz hónapban sok statisztikát néztünk át és azt láttuk, ezzel a felállással nagyon kevés lehetőséget adtunk az ellenfélnek".

 

Log In or Sign Up to View

See posts, photos and more on Facebook.

 

Szoboszlai már az elrúgás pillanatában érezte, hogy a török kapuban fog landolni a labda.

 

 

Remekül szerepelt Sallai Roland is, aki abban reménykedik, hogy az oroszok ellen is meg tudja ismételni a válogatott ezt a teljesítményt:

„Szerencsére nagyon jó mérkőzést sikerült játszanunk, végre megmutattuk, milyen kvalitás rejlik a csapatban. Minden játékos egytől egyig büszke lehet magára. Reméljük, hogy ezt vasárnap tudjuk folytatni - mondta az M4 Sportnak a játékos.”

Legfrissebb híreink