Rossi csodaszavai, magyarul üzent Szoboszlainak a Leipzig

Dicséretek és reakciók a tarolás alkalmából.

Forrás:

Mint arról korábban beszámoltunk, tarolt a magyar labdarúgás a 63. Az Év Sportolója Gálán: 2020 sportpillanatának Szoboszlai Dominik Izland ellen lőtt gólját választották, az edzők között a magyar válogatott szövetségi kapitánya, Marco Rossi lett a befutó, a csapatok között a magyar válogatott zárt az élen, míg az év férfi sportolója Szoboszlai Dominik lett.

Az Év Sportolója Gála 2020: taroltak a futballisták - NB1.hu

 

Marco Rossinak a gratulációt virtuálisan az olasz edzőlegenda, Fabio Capello adta át.

"Ha magyar vér nem is csörgedez bennem, de félig magyarnak érzem magam. A nagyapám nagy rajongója volt az Aranycsapatnak, ezért duplán is büszke vagyok arra, hogy a magyar válogatott szövetségi kapitánya lehetek. Az az egész csapat és a stáb elismerése, nem csak az enyém. Ez mindannyiunk közös sikere! Nekem az a legfontosabb, hogy a magyar embereknek örömet tudtunk szerezni. Erre vagyok a legbüszkébb" - mondta Rossi.

 

"Mint olvastam, én lettem az első, aki csapatsportolóként elnyerte az Év férfi sportolója-díjat, úgyhogy nagyon büszke vagyok rá. Úgy gondolom, nagyon jó idényem volt, nyolcadik lettem a Golden Boy-szavazáson is, a legnagyobb célom erre az évre egyértelműen az volt, hogy kijussunk az Európa-bajnokságra a válogatottal, és ez is sikerült. Salzburgban is az Év játékosa lettem, úgyhogy jobbat nem is kívánhatnék magamnak" - fogalmazott Szoboszlai Dominik, akinek sikerére klubcsapata, az RB Leipzig magyar nyelven, "Gratulálunk, Domi" üzenettel reagált.

Legfrissebb híreink