Ronaldo orvosa gyógyította meg a Loki középpályását

Visszatérés 195 nap után.

Forrás: DVSC

Nagyon fontos mérkőzést nyert meg a Loki a hétvégén 2-0-ra, így Herzeg András csapata 7 ponttal távolodott el a kieső, 11. helyezéstől, melyet egyébként a zalai csapat tudhat magáénak.

A siker mellett volt még okuk örömre a debrecenieknek, hiszen a találkozó 75. percében visszatérhetett fél év után a Loki egyik alapembere, Bódi Ádám, aki a 75. percben lett becserélve.

Bódit Portóban műtötték augusztus közepén, „majd ezt követően elkezdte a rehabilitációt a Debreceni Labdarúgó Akadémián.” 

Bódi a klub honlapjának a következőket mondta: 

„Azt mondhatom, teljesen rendben vagyok. Száz százalékos állapotban érzem magam, bár nyilván nem tudjuk még, bírok-e kilencven percet a pályán, ez majd játék közben derül ki. A műtét után három hétig csak mankóval ment a közlekedés, így abban az időszakban nem tudtam a helyszínen nézni a mérkőzéseinket, utána azonban rendre ott voltam. Eleinte persze rossz volt, hogy a többiek játszanak, én pedig a lelátóról nézem őket. Ahogy teltek a napok, hónapok, egyre jobban belenyugodtam, hogy ez most egy ilyen időszak, és a pályán nem tudok segíteni a társaimnak, azon kívül viszont próbáltam tanácsokkal ellátni őket, elmondtam, én mit látok kívülről és megosztottam velük a meglátásaimat. Arra törekedtem, hogy mielőbb visszatérjek, csak a konditermi munkára és a mielőbbi felépülésre koncentráltam. Egyáltalán nem voltam ideges, magabiztosnak éreztem magam, nem volt benne a fejemben, hogy több hónapot kihagytam. Úgy gondolom, labdabiztosan futballoztam, és jó érzés volt úgy beszállni, hogy mi vezettünk. Pozitív légkörbe csöppentem, és azt éreztem belülről, hogy ezen a találkozón nagyon együtt volt és küzdött egymásért a csapat. Ezt az utat kell tovább folytatnunk.”

A DVSC-re még egy kupameccs és két bajnoki vár ebben az évben:

 

„A saját részemről azt várom, hogy amennyiben megkapom a lehetőséget, minél többet ki tudjak hozni ezekből az összecsapásokból mind teljesítményben, mind pedig játékpercben. Nagyon bízom benne, sikerrel vesszük a Dorog elleni kupameccset, egyértelműen továbbjutást várok. A bajnokságban két nagyon nehéz mérkőzés van még hátra, bár ebben a bajnokságban nincs könnyű ellenfél. Ettől függetlenül természetesen hat pontot várok. A Budapest Honvéd ellen mindenképp nyernünk kell, hisz ez lesz idén az utolsó bajnokink hazai közönség előtt. Azt szeretném, ha visszahoznánk azt a légkört, hogy Debrecenből nem könnyű pontot, pontokat elvinni. A Kaposvárnak pedig jó lenne visszavágni, hisz fájó, hogy a megszerzett hat pontjukból hármat ellenünk szerzett.”

 

Bódi a sérülésével kapcsolatban a következő történetet mesélte el a Nemzeti Sportnak:

„Már régóta fájt a bokám, de a diósgyőriek elleni edzőmeccsen kaptam egy rúgást rá, és onnantól olyan fájdalmakkal küzdöttem, hogy elkerülhetetlenné vált a műtét. Megkérdeztem három fizioterapeutát, hogy kiket ajánlanának, kivel műttessem meg magam. Egyikük a holland Niek van Dijkot ajánlotta, sőt a másik két szakember listájának első helyén is a holland boka- és térdspecialista szerepelt. Azt hittem, sok időt vesz igénybe felvenni vele a kapcsolatot, de nem így történt, néhány nap alatt sikerült. Először kiutaztam Madridba konzultációra, majd augusztus tizenhetedikén meg is műtött, a beavatkozás negyven percig tartott, altatásban. Érdekes, de semmilyen fájdalmat nem éreztem a műtét után, kérdeztem is az asszisztenst, hogy ez normális-e, és azt válaszolta, ennél az orvosnál igen, hiszen olyan »finom« keze van, olyan szépen dolgozik, hogy nem tesz kárt az adott testrészben. De a madridi sztárok is bízhatnak benne, hiszen a Santiago Bernabéu Stadion melletti rendelőben többek között Cristiano Ronaldo és Xabi Alonso meze is ott díszeleg a falon, a portugál sztár köszönetet is írt a mezre, háláját kifejezve, hogy gyorsan felépült.„

Legfrissebb híreink