Romantikus társkereső: Bódog kikészült a játékosai zenéitől

Debrecen – Ismét parádézott a DVTK vezetőedzője.

Forrás:

Novothny Soma duplájára csak Ugrai Roland tudott válaszolni, így a DVTK sorozatban harmadik vereségét szenvedte el a bajnokságban, ezúttal hazai pályán az Újpest ellen. A találkozót követően a hazaiak szakmai igazgatója szokásához híven őszintén nyilatkozott az M4 Sport kamerája előtt, és bevallotta, ha lehetett volna, akkor az egész csapatot lecserélte volna.

„Nem lehetett tízet cserélni, az nem tetszett. Szívem szerint többet cseréltem volna. Ha 100 párharcból 115-öt elveszítesz, akkor nem lehet mérkőzést nyerni. Az első félidő katasztrófa volt, abszolút megérdemelten vezetett az Újpest. Összességében azt mondom, talán lehetett volna egy iksz, de gratulálok az Újpestnek, jobban játszottak” – értékelt a 47 éves szakember, aki boncolgatta a vereség okait is.

„Ha a párharcokat nem nyered meg, nem vagy olyan alázattal benne a mérkőzésben, akkor ez sül ki belőle. Ha visszagondolok arra, hogy milyen zenéket hallgattak a játékosok milyen zenéket hallgattak a játékosok az öltözőzőben a meccs előtt, akkor komolyan mondom, nekem is majdnem olyan érzésem volt, hogy egy romantikus társkereső klubban vagyok. Lehet, hogy amiatt aludtak be a játékosok. Próbálunk változtatni, lehet, hogy kevés volt a pörgetés előtte” – ecsetelte.

A DVTK veresége ellenére Bódog Tamás a humorérzékét nem vesztette el. „Nekünk csak nehéz időszakunk van. Azért nem aggasztóbb ez, mert múltkor volt egy négyvereséges széria, most eddig csak három volt. Úgyhogy reméljük, nem lesz több.”

 

 

Romantikus társkereső után Szomszédok: Bódog után Horváth parádézott - NB1.hu

Horváth Ferenc és a Szomszédok

Legfrissebb híreink