Romániából igazolt a Mezőkövesd, Budafokról érkezik erősítés Paksra

Két játékosát kölcsönadta a Vidi.

Forrás: paksifc.hu

PAKS
Baloldali védővel erősödtünk.

Örömmel jelentjük, a dunaszerdahelyi születésű Medgyes Sinan a mai naptól klubunk játékosa. A huszonnyolc éves labdarúgó Budafokról érkezett városunkba. Medgyes meghatározó játékosa volt a fővárosi alakulatnak, a tavalyi NBI-es idényükben huszonhét mérkőzésen kapott szerepet, és közel kétezer percet töltött a pályán.   
 
Újdonsült játékosunk karrierje 2012-ben, a győri utánpótlásból indult, aztán 2015-től 2017-ig megfordult a szlovák Duslo Sala, a Trnava B és az SKF Sered gárdájában. Ezt követően tért vissza Magyarországra, 2017 nyarától egészen 2020 augusztusáig Budaörsön futballozott, ahol majd’ száz találkozón (97) bizonyított. Egy éve a 2020/21-es OTP Bank Liga szezon újoncához, a Budafokhoz igazolt, piros-fekete mezét most azonban zöld-fehérre cserélte.   
 
A 2021. augusztus 31-én megkötött paksi kontraktusa két évre szól.

„Nagyon vártam és felettébb boldog vagyok, hogy Paksra tudtam igazolni. Rendkívül tetszetős és szimpatikus a klub filozófiája, miszerint csak magyar játékosokat foglalkoztat. Ami pedig az utóbbi időben a pályán jellemzi a csapat játékát, több mint közel áll hozzám. Bognár Györggyel Budaörsön már dolgoztam együtt, kiváló a kapcsolatunk. Célom elsősorban úgy segíteni a csapatot, hogy hasonlóan sikeresek legyünk, mint a múlt szezonban. Természetesen szeretnék minél több mérkőzésen lehetőséget kapni, minél több percet a pályán tölteni, gólpasszokat adni és gólokat is lőni” - fogalmazott honlapunknak érzéseiről és terveiről Medgyes a kötelező papírok aláírását követően.  
 
A szerződtetésről ügyvezetőnket, Haraszti Zsoltot is megkérdeztük: „Medgyes Sinan vezetőedzőnk külön kérésére érkezett klubunkhoz. Budaörsön már dolgoztak együtt, ahol a szélső védő jó benyomást tett Bognár Györgyre. Sok sikert kívánunk Sinannak.”
 
Üdvözlünk a magyar csapatban, Sinan!

MEZŐKÖVESD
A román első osztályban szereplő Vitorul Costanta a hivatalos honlapján jelentette be, hogy a Mezőkövesben folytatja a pályafutását Tordai Árpád.

Tordai számára nem lesz ismeretlen az NB I-ben, hiszen 2021 januárjában már kölcsönben szerepelt a Vidiben, majd az idény végén visszatért Romániába.

MOL FEHÉRVÁR FC
Halmai Ádám Budaörsön folytatja kölcsönben

Támadónk a 2020/2021-es szezonban is a Merkantil Bank Ligában bizonyíthat.

A két klub megállapodása alapján a 2021/2022-es szezont is Budaörsön tölti kölcsönben Halmai Ádám. A tehetséges játékos az elmúlt két évben 45 NB II-es találkozón 12 gólt szerzett régi-új csapatánál, miközben kupamérkőzésen már a MOL Fehérvár FC-ben is pályára léphetett.

Ádám újabb kölcsönjátékához sok sikert kívánunk!

Szabó Levente Budafokon tölti a szezont

Támadónk kölcsönben a fővárosi NB II-es együttesnél folytatja pályafutását.

A két klub megállapodása alapján a 2021/2022-es szezonban kölcsönben Budafokon szerepel majd Szabó Levente. A 22 esztendős támadó eddig 23 tétmérkőzésen lépett pályára csapatunkban, első NB I-es gólját a Mezőkövesd ellen szerezte.

Levente kölcsönjátékához sok sikert kívánunk!

Legfrissebb híreink