Román Labdarúgás Gálája: a Sepsi elnöke lett a legjobb - videó

Gyönyörű szurkolótáborról beszélt Bukarestben.

Forrás:

Huszadik alkalommal rendezte meg a Romániai Újságírók Sport Klubja a Román Labdarúgás Gáláját. A hétfő esti eseményen Diószegi Lászlónak, a Sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK elnökének adták át az év klubvezetőjének járó elismerést. Diószegi a gálaest díjátadóján. Beszédében nem a saját érdemeit hangoztatta - jelentette a székelyhon.ro.
 
A bukaresti Soirée Exclusive Venue rendezvényközpont adott otthont a rendezvénynek, melyen a 2018-ban elért eredmények alapján díjazták a labdarúgás legjobbjait, illetve a futballéletben tevékenykedő személyeket. Többek közt az év edzőjének jelölték a marosvásárhelyi Bölöni Lászlót, a belga Royal Antwerp szakvezetőjét, illetve a legjobb klubvezetőjének járó díjra Diószegi Lászlónak javasolták. 
 
 

 
A Sepsi OSK elnöke végül meg is kapta az elismerést, és az átadón nagyon szerényen a következőket mondta: „Mikor kicsi voltam, nagyon sokat futballoztam. Sajnos csak a 4. Ligáig jutottam el, de vezetőként az 1. Ligában közel kerültem a felsőházi rájátszáshoz. Köszönöm szépen ezt a díjat, nagy megtiszteltetés átvenni. Lévén, hogy az eredmények nem teljesen az én érdemeim, elsősorban Eugen Neagoe edzőnek és stábjának, illetve a Sepsi OSK játékosainak és a munkatársaimnak, és nem utolsósorban a klub gyönyörű szurkolótáborának szeretném ajánlani, hiszen nélkülük nem jutottunk volna idáig.”

Legfrissebb híreink