Roma-DVSC: Mourinho nagy igazsága, Huszti bizakodik - reakciók

A győzelem pozitív hatása.

Forrás: dvsc.hu

Vasárnap beszámoltunk arról, hogy a DVSC az olasz bajnokságban élcsapatnak számító AS Roma csapatával játszott edzőmeccset. A találkozó hét gólt hozott, ebből ötöt az olaszok, kettőt pedig a cívisvárosiak szereztek. Íme a beszámolónk a meccsről:

Roma-DVSC: kiderült, hogy mit kell kijavítaniuk Dzsudzsákéknak - NB1.hu

 

Huszti Szabolcs a találkozó után elmondta, még keresik a Loki kezdőcsapatát. Bizakodó a tréner, hiszen szerinte jó úton járnak:

" Nekünk nem a Roma ellen kell felvennünk a harcot igazán, hanem majd a Honvéd ellen. Folytatjuk a munkát, még mi is keressük az ideális kezdő 11-et. Nagyon örültünk ennek a lehetőségnek, de természetesen nehéz volt egy ilyen sztárcsapat ellen játszani. Az AS Roma nyilván más minőséget képvisel, de azt gondolom, jó úton járunk" - idézi a hajdúsági csapat vezetőedzőjét a dvsc.hu.

A meccsen duplázó Dzeko szerint ez a siker is önbizalmat adhat a rómaiaknak. Emellett az is kiderült, hogy Mourinho szerint minden mérkőzés fontos, ami örök igazságnak számít:

"Nagyszerű volt újra találkozni a szurkolóinkkal, már kezdtük elfelejteni, milyen, mikor velünk vannak. Úgy érzem, napról napra javulok. Az edzőnk elmondta, minden meccs fontos, és mindig a győzelemért kell futballoznunk. Ma jól játszottunk, gólokat is lőttünk. Minden megnyert meccs önbizalmat ad, és pozitív hatással van a csapatra" - fogalmazott a rutinos bosnyák futballista.

A meccs összefoglalója:

Legfrissebb híreink