Rockrádióban az nb1.hu!

Budapest – Fontos, szurkolókat érintő bejelentést tettünk!

Forrás:

Mint a Facebook-oldalunkon élő videóval jeleztük, ma délelőtt az Asia Centerben volt jelenése az nb1.hu-nak. Mint kijelentettük, nem azért mentünk oda, hogy olcsóbban vegyünk tornacipőt vagy golyós dezodort (körbenéztünk, megtehettük volna...), hanem azért, mert a „plázában” található a Rock FM (95.8) stúdiója. 
 
 
 
 
A rádiónak van sportműsora, ma este 19 és 21 óra között lesz valamikor az a beszélgetés is hallható, ami az nb1.hu-ról szól. Beszéltünk az elmúlt 18 évünkről, arról, hogy februárban, a bajnoki szezon előtt publikáljuk majd a 20. Magyar Aranylabda-szavazás végeredményét, de arról is szót ejtettünk, hogy a már meglévő 4 honlapunk mellé (nb1.hu, nb2.hu, nb3.hu, sport365.hu) hamarosan érkezik az ötödik is, ami mindenről fog szólni, csak éppen a fociról és a sportról nem.
 
A 20. Magyar Aranylabda-szavazás kapcsán fontos bejelentést is tettünk. Ezen a voksoláson a szakma szavaz, azaz, csak a labdarúgással foglalkozó szakírók és szerkesztőségek voksolnak. A jubileumra való tekintettel azonban idén (és feltehetően a továbbiakban is) a szurkolók is leadhatják majd a szavazataikat egy abszolút díj kategóriájában, ennek a részleteivel majd később jelentkezünk.
 
Este tehát rock/metál és nb1.hu!
 

David Beckham és a Trónok harca - 2018-ban jön az ötödik honlapunk! - NB1.hu

Magyarország - Nem vertük nagydobra, de nagykorúak lettünk. - ‎Az nb1.hu-ra, bazmeg!" A fenti, magasröptű párbeszédre 18 évvel ezelőtt került sor a sajnos már több mint öt éve elhunyt Imre Mátyás (aki az nb1.hu alapítója- és örökös főszerkesztője) és köztem. Ennél többet szinte soha nem beszéltünk egymással, még akkor sem, amikor egy Skodával négyen kimentünk Manchesterbe.

Legfrissebb híreink