Rivaldo fia Miriutát is szomorította

Bukarest – Rivaldinho a Dinamo Bucuresti-ben találta meg a számításait.

Forrás:

Pár hónappal ezelőtt szerződtette a Barcelona egykori sztárjának, Rivaldónak a fiát a román Dinamo Bucuresti. Az egykori aranylabdás csemetéje korábban a brazil másodosztályban az apjával is játszott egy csapatban, majd Portugáliába szerződött, ahol nem igazán találta meg a számításait.

 

Romániában is kétkedve fogadták az ifjú csatárt, mondván, sokkal nagyobb a füstje mint a lángja, az utóbbi hetekben azonban úgy néz ki, hogy jó vételnek bizonyult. Miután utolérte magát erőnlétileg, kiharcolta magának a helyet a kezdőcsapatban, az utóbbi fordulókban pedig már eredményes is.

 

Előbb a Vasile Miriuta által irányított Kolozsvári CFR ellen 2-0-ra megnyert bajnokin talált be, szerdán pedig a bajnoki címvédő Astra ellen lőtt gólt és adott gólpaszt, amiknek köszönhetően 2-1-re nyertek.

 

A Slovan elnökét zavarta a DAC magyar nyelvű beharangozója - NB1.hu

A Slovan elnökét zavarta a DAC magyar nyelvű beharangozója

 

„Gratulálok a fiamnak a góljáért és a gólpasszáért.  Tudom, hogy miattam nagyon nagy nyomás nehezedik rád, de bízok benned, mert tudom, hogy erős személyiség vagy. Dolgozz tovább, és biztos vagyok benne, hogy olyan szép történeted íródik majd, mint amilyen az enyém volt” – írta Rivaldo a szerdai bajnoki után facebookján.

 

Legfrissebb híreink