Részletek Király Gábor édesapjának a temetéséről

Nyugodjék békében!

Forrás: kiralysportegyesulet.hu

A kiralysportegyesulet.hu-n megjelent közlemény:

"2021.04.13-án kísérik utolsó útjára Király Ferencet, Feri bácsit, a Király Sportegyesület néhai elnökét, a Szombathelyi Haladás egykori legendás futballistáját. Kérjük, hogy a kegyeletüket leróni érkezők fokozottan ügyeljenek a járványügyi szabályok betartására. A család kérésére a búcsúztatás és a temetés nem sajtó nyilvános események.  

2021.04.13-án, kedden 13.00-tól a szombathelyi Szalézi katolikus templomban (Szent Kvirin Plébániatemplom) Bodorkós Imre atya tart megemlékező szentmisét Feri bácsi lelki üdvéért.

Az érvényes járványügyi intézkedések lehetővé teszik, hogy a távolságtartás és a maszkhasználat szabályainak betartása mellett az engesztelő szentmisén részt vehessenek, akik szeretnének elbúcsúzni tőle.

A templomi búcsúztatót követően 14.45-től Szombathelyen a Jáki úti temetőben helyezik végső nyughelyére a Király SE március 17-én, életének 69. évében elhunyt elnökét. 

A hatályos jogszabályok szerint a temetésen maximum 50 fő vehet részt; a járványügyi helyzetre való tekintettel kérjük a részvétnyilvánítás mellőzését.

A család kérésére a templomi búcsúztatás és a gyászszertartás nem sajtó nyilvános események, felhívjuk a média munkatársainak figyelmét a fentiek tiszteletben tartására!"

Legfrissebb híreink