Rengeteg programmal készül a Loki, kedvenc emlékeiről mesélt Torghelle

Fontos információk a Kivárda mérkőzéséről.

Forrás: dvsc.hu

DVSC
Vasárnap kora délutántól mindenki jól érezheti magát a Nagyerdőn, a DVSC-Decathlon családi napon.

Tavaly óriási sikert aratott klubunk azon kezdeményezése, hogy tartalommal töltse meg a mérkőzések előtti órákat a Nagyerdei Stadion környezetében. Tavasszal a Covid-járvány miatt ezek a családi napok kényszerűségből elmaradtak, ám most újra lehetőség nyílik arra, hogy minden szurkolónk, kicsi és nagy egyaránt jól érezhesse magát a stadionnál már jóval a várva várt meccs előtt.

Vasárnap 17.45-től a DVSC az Újpestet fogadja, a DVSC-Decathlon családi nap ingyenes(!) programjai pedig már kora délután elkezdődnek. Lesz görkorcsolyázás, rollerezés, gördeszkázás, focikapu, kosárpalánk, pingpong asztal, ugrálókötél, hulahopp karika és tenisz is, a különböző játékokon való részvétel pedig nemcsak szórakoztató lehet majd, hanem értékes nyereménnyel is járhat.

Szervezünk célba dobó versenyt kapura (0-14 éves korig), dekázó versenyt (nincs korhatár), büntetődobó versenyt kosárra (nincs korhatár), és ugráló kötéllel való viadalt is (nincs korhatár). A legjobbak játékonként 2 darab belépőjegyet nyerhetnek a DVSC soron következő hazai mérkőzésére a Nagyerdei Stadionba (2021. 08. 21. ,16:00, DVSC–ZTE FC). A nevezéseket a jatek@dvsc.hu e-mail címre várjuk pénteken 14.00 óráig. Az vehet részt a versenyen, aki az előzetes regisztrációt elvégezte.

De nemcsak a sport dominál majd, egyéb színes programok is várják a drukkereket. Érkezik majd helyi hangulatfelelős, fellép a Piruett Tánc Stúdió és a Kenguru tánc-sportegyesület is, emellett természetesen ételből-italból sem lesz hiány: a Red&White-ban és annak teraszán kiváló street food finomságokat és többek között friss csapolt sört fogyaszthatnak a szurkolók.

Érdemes tehát nemcsak a kezdésre beesni, hanem már kora délután kisétálni a Nagyerdőre: a Loki-Újpest hangulata extrának ígérkezik, de már előtte is kiváló lesz az atmoszféra a stadionnál. Mindenkit szeretettel várunk!

KISVÁRDA
Szépen fogytak a jegyek szerdán, amikor a pénteki Gyirmót elleni, bajnokságbeli első hazai mérkőzésre kezdtük meg az értékesítést. Az elővétel helyszíne a Városi Sportcsarnokban található jegyirodánk, és így lesz ez csütörtökön is, amikor 9-16 óra között leszünk ugyanott nyitva. Pénteken 9 és 15 óra között válthatók meg a belépők a sportcsarnokban, majd a mérkőzés előtt 18 órától már a Várkerti Stadionban nyit ki a jegypénztár – hazai- és vendégoldalon egyaránt. A mérkőzés pénteken 20 órától veszi kezdetét.

Fontos tudnivaló, hogy a belépőjegy csak úgy érvényes, ha annak tulajdonosa a védettséget is tudja igazolni. Tizennyolc év alatti, kiskorú személy pedig a védettségét igazolni tudó felnőttel tud belépni a stadionba.

MOL FEHÉRVÁR FC
Szerinted melyik Torghelle Sándor kedvenc vidis emléke?

Sorozatunkban egykori és mai játékosaink, edzőink és a klubhoz kötődő személyek elevenítik fel egyik kedvenc vidis emléküket.
 

Legfrissebb híreink