Rendőri kíséret mellett juthatnak el a Vasas-szurkolók a Fradi-stadionba

Budapest – Gyülekezési helyet hirdettek a vendégdrukkerek számára.

Forrás: vasasfc.hu

A BRFK IX. ker. Rendőrkapitányság közleményt adott ki a Vasas szurkolónak a szombati Ferencváros-Vasas mérkőzés kapcsán. A legfontosabb tudnivaló, hogy vendégszurkolók részére az előző évek hagyománya alapján gyülekezési helyet hirdet meg, ahonnan a szurkolók rendőri kíséret mellett juthatnak el a Groupama Aréna vendégszektorához.

 

"Tisztelt Szurkolók!

 

Az OTP Bank Liga következő fordulójában 2016. augusztus 13-án 20:30 órai kezdettel kerül megrendezésre az FTC Vasas labdarúgó mérkőzés a Groupama Arénában.

 

A mérkőzés normál biztonsági kockázatú, azonban a szervező Ferencvárosi Torna Club és a rendőrség a szurkolók biztonsága, rendzavarás megakadályozása és a helyszín mielőbbi megközelíthetősége érdekében a labdarúgó mérkőzésre érkező vendégszurkolók részére az előző évek hagyománya alapján gyülekezési helyet hirdet meg, ahonnan a szurkolók rendőri kíséret mellett juthatnak el a Groupama Aréna vendégszektorához.

 

A mérkőzésre érkező Vasas FC szurkolók a mérkőzés napján a Budapest XIII. kerület Lehel téren gyülekezzenek 17.45-18.30 óra között. Innen a vendégszurkolók rendőri kíséret mellett az M3-as metróval rendőri biztosítás mellett lesznek elkísérve a Nagyvárad térig, majd onnan a Groupama Aréna IV-es számú vendégkapujáig.

 

Az érvényes belépőjeggyel nem rendelkező szurkolók nem kerülnek bebocsájtásra a stadionba.

 

Minden szurkoló hozzon magával arcképes hatósági igazolványt és Vasas FC klubkártyát, mivel a belépésnél a biztonsági szolgálat a jegy használójának jogosultságát igazolvány alapján ellenőrzi!

 

Szeretnénk a tisztelt szurkolók figyelmét felhívni, hogy a jegy hamisítása, illetve hamisított jegy felhasználása bűncselekménynek minősül. A stadionba a szurkolók jegy és ruházat ellenőrzést követően tudnak csak belépni. Hamis jegy észlelése esetén annak tulajdonosa ellen minden esetben büntetőeljárás indul.

 

Ismételten felhívjuk a tisztelt szurkolók figyelmét, hogy a pirotechnikai eszközök birtoklása esetén szabálysértést valósít meg, így akinél ilyen terméket találunk, azokkal szemben szabálysértései eljárás indul. Az is szabálysértést követ el, aki arcát sportrendezvény helyszínén, oly módon takarja el, hogy felismerhetetlenné váljon.

 

Köszönjük megértésüket és jó szurkolást kívánunk."

 

BRFK IX. ker. Rendőrkapitányság

Legfrissebb híreink