Reméljük, beválik Pisont István jóslata a válogatottról

Újabb parádés est volt a Pesti Magyar Színházban.

Forrás:

A 2022-es vb-re, de legkésőbb a 2024-es Eb-re ütőképes válogatottunk lehet! - mondta Pisont István, az „Amiről még nem meséltem...” sorozat 22. estjén a Pesti Magyar Színházban. A volt válogatott labdarúgó Elbert Gábor, korábbi sport-szakállamtitkár vendége volt a színházban - jelezte a Sportágválasztó Magazin.
 
Pisont biztos benne, hogy a többek között  Kalmár Zsolt és Nagy Dominik nevével fémjelezett korosztály európai szinten is képes lesz komoly eredményeket elérni. Megítélése szerint mindez a Bozsik Program eredménye, ahol az ő évfolyamuknál mind a kiválasztás, mind az elvégzett munka, mind pedig a versenyeztetés professzionális volt.
 
„Büszke vagyok arra, hogy ezeknek a labdarúgóknak a nevelésében, felkészítésében egy kis szeletnyi részt én is kaphattam” – jegyezte meg Pisont István.
 
Pisont István a Budapest Honvéd FC egykori klasszisa, aki a fővárosi alakulattal három bajnoki címet is nyert. Izraelben szintén három bajnoki címet szerzett a Beitar Jerusalem FC-vel és az MK Hapóél Tel-Avivvel. A válogatottban 1991 és 1999 között 31 alkalommal szerepelt.

Legfrissebb híreink