Remekeltek az MTK légiósai Pintér Attila csapata ellen

Magabiztos győzelemmel indítottak a kék-fehérek.

Forrás: mtkbudapest.hu

MTK-Mezőkövesd 3-0 (1-0)

Az MTK a Mezőkövesddel csapott össze pénteken, a találkozót a kék-fehérek 3-0-ra nyerték meg. A fővárosi csapat góljain Miovski és Dimitrov Srdjan osztozott, utóbbi kétszer vette be Pintér Attila csapatának a kapuját.

A gólok története az MTK élő közvetítése alapján:

9. perc: "Miovski lépett ki remekül egy labdával, és 13 méterről, higgadtan a bal alsós sarokba helyezett." 1-0!

67. perc: "Miovski egy remek csellel átverte emberét, majd rendkívül önzetlenül Dimitrov elé tálalt, aki 12 méterről a bal alsó sarokba helyezett." 2-0!

81. perc: "Vancsa cselezett jól, majd visszatette a labdát, a védők nem tudtak felszabadítani, Dimitrov pedig élt az eséllyel, 7 méterről kíméletlenül bevágta a labdát a jobb alsó sarokba." 3-0!

Az MTK összefoglalója:

"Páros edzőmeccsel hangolt csapatunk a bajnokságra, a Mezőkövesd elleni első találkozót magabiztosan nyertük 3-0-ra.

Az első találkozón a mieink összeállítása a következő volt: Mijatovic - Alho, Varju, Nagy Zs., Herrera - Dimitrov, Ramadani, Palincsár, Kocsis - Miovski, Grozav.

A vendégek kezdtek veszélyesebben, Besirovic maradt üresen, 8 méterről lőtt is a szélről, de Mijatovic szépen védett.

Nem sokkal utána, a 9. percben Miovski lépett ki remekül egy labdával, és 13 méterről, higgadtan a bal alsó sarokba helyezett (1-0)!

Ezt követően Herrera, majd Grozav lövéseivel veszélyeztettünk, míg Nagy Zsombor fejjel próbálkozott egy szöglet után, de újabb találat nem esett az első 45 percben.

Fordulás után sokáig a mezőnyjáték dominált, egy-két ígéretes támadásunk végén mentett a vendégek védelme. A túloldalon Vajda beadásába Cseri fejelt bele, a labda a kapufáról kifelé pattant, Farkas ismétlését pedig Mijatovic védte.

A 67. percben aztán növeltük előnyünket egy mintaszerű támadás után: Miovski egy remek csellel átverte emberét, majd rendkívül önzetlenül Dimitrov elé tálalt, aki 12 méterről a bal alsó sarokba helyezett (2-0).

Az utolsó negyedórára Vancsa és Kaka is beállt csapatunkba. A 77. percben a csereként beállt Drazic lőtt ballal 18 méterről, a labda a jobb kapufa mellett ment el, Mijatovic rajta volt.

Pár perccel a vége előtt Vancsa cselezett jól, majd visszatette a labdát, a védők nem tudtak felszabadítani, Dimitrov pedig élt az eséllyel, 7 méterről kíméletlenül bevágta a labdát a jobb alsó sarokba (3-0)!

A hajrában volt még lehetőségünk: Grozav adott remek labdát Vancsának, aki jó csel után ballal lőtt 17 méterről, Antal vetődve védett. A lefújás előtt egy szép akció végén Cseri lőtt, a léc aló tartó lövését Mijatovic szépen védte, az állás így már nem változott - magabiztosan nyertünk 3-0-ra Pintér Attila csapata ellen."

A két csapat 20 órától újabb mérkőzést játszik egymással. 

MTK BUDAPEST–MEZŐKÖVESD ZSÓRY 3–0 (1–0)
Budapest, Hidegkuti Nándor Stadion, 100 néző. Vezette
: Kiss G.
MTK: Mijatovics – Alho, Varju, Nagy Zs., Herrera – Dimitrov – Kocsis B. (Vancsa), Ramadani, Palincsár – Grozav, Miovszki (Kaka)
MEZŐKÖVESD: Antal B. – Farkas D., Pillár, Katanec, Vajda S. – Cseke – Madarász M. (Chiren), Cseri – Vutov (Drazsics), Jurina, Besirovic
Gólszerző: Dimitrov (2), Miovszki

FRISSÍTÉS:

21.55:

Góllal bizonyított Pintér Attila új játékosa - NB1.hu

 

Legfrissebb híreink