Remek hírt kaptak a MOL Fehérvár drukkerei

Fontos bejelentést tettek a fehérváriak.

Forrás:

A MOL Fehérvár valóban hazai pályán vághat neki az OTP Bank Liga új idényének. A Fejér megyei klub pályáját hitelesítette az MLSZ, így Marko Nikolics csapata a MOL Aréna Sóstóban fogadja a Kaposvárt. Íme a fehérváriak bejelentése:

"Az elmúlt hetek megfeszített munkájának köszönhetően Székesfehérvár Önkormányzatától és a szakhatóságoktól klubunk olyan írásos biztosítékokat kapott, amelyek alapján labdarúgó mérkőzéseket rendezhetünk.

A hétfői nap folyamán az MLSZ is hitelesítette a pályát, megerősítve azt, hogy a MOL Aréna Sóstó alkalmas helyszín mérkőzések rendezésére, így a vasárnap, 18:00 órakor kezdődő, Kaposvár elleni OTP Bank Liga mérkőzésre hazatér a csapat Székesfehérvárra!

 

A jegy-, illetve bérletinformációkat hamarosan közzétesszük honlapunkon!

Ahogy arról beszámoltunk, az UEFA felé már korábban le kellett adnunk az Európa Liga harmadik selejtezőkörének helyszínét, azonban kivételezési eljárás keretében kérvényezzük, hogy továbbjutásunk esetén az Eintracht Frankfurt vagy a Flora Tallin elleni augusztus 8-ai mérkőzésnek is a MOL Aréna Sóstó adhasson otthont. Ennek fejleményeiről szintén hamarosan beszámolunk!"
 

Legfrissebb híreink