Rebrov nem a kispadon volt – ikszelt a Fradi

Hárman játszottak az újak közül. GÓLOK TÖRTÉNETE

Forrás:

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
Ferencváros–Tabor Sezana (szlovén) 1–1 (0–1)
Barkóc, zárt kapuk mögött.
Ferencváros:
Gróf (Bogdán, a szünetben) – Lovrencsics G. (Botka, 61.), Blazic (A. Frimpong, 61.), Dvali (A. Kovacevic, a szünetben), Civic (Heister, 61.) – Haratin (Somália, 61.), Sigér (Katona B., 61.) – Varga R. (Isael, 61.), Szihnyevics (Skvarka, a szünetben), Laidouni (Nguen, 61.) – Ramadan (F. Boli, 61.). Vezetőedző: Szerhij Rebrov.
Gólszerző: Sigér (58.)

Miha Blazic nevelőegyesülete volt ma a Ferencváros ellenfele, a mérkőzés nem a legideálisabb látási viszonyok között került megrendezésre, hiszen a kezdés előtt az erdő felől viharfelhők gyülekeztek, az eső az első félidő vége előtti percekben érkezett meg.

A nyáron a Ferencvárosba igazoltak közül Aissa Laidoini kezdett, Bogdán Ádám a szünetben váltotta Gróf Dávidot , Adnan Kovacevic Lasa Dvalit váltotta a szünetben, míg a bad radkersburgi edzőtáborba hétfő este megérkező Myrto Uzuni és Roko Baturina még nem kapott bizonyítási lehetőséget attól a Szerhij Rebrovtól, aki ezúttal nem a kispadról, hanem jobb látószögből, a lelátóról elemezte (és irányította) csapata játékát.

A Fradi holnap a szintén szlovén NK Koper ellen játszik.

GÓLOK TÖRTÉNETE:

35. Vezet a szlovén csapat: Beadás után nem figyenek a Fradi védői, a felfutó Tabor-játékos Gróf hálójába fejel. 0–1!

59. Újabb fejesgól, de ezúttal a Fraditól: Civic bal oldali beadását Sigér a szlovén kapuba fejeli, 1–1!

 

FRISSÍTÉS: A MOL Fehérvár is ikszelt, részletek a linkre kattintva érhetőek el.

Legfrissebb híreink