Rebrov meglepődött

Megvan, mikor tér vissza a Fradihoz.

Forrás:

A trénert augusztus végén – a német Thomas Doll (52) menesztése után – nevezték ki az együttes élére, és hamar rájött, hogy nagyon profi klubnál dolgozhat.
 
– Az első hetek még az ismerkedéssel teltek, de már jó képet kaptam a magyar ligáról. Jó volt a saját bőrömön is tapasztalni, hogy milyen nagyszerű együtteshez érkeztem – mondta a Fradi Tv karácsonyi adásában Szerhij Rebrov, aki három éven át ült a Dinamo Kijev kispadján. – A Ferencváros sikerekben gazdag történelmével már érkezésem előtt is tisztában voltam, de kellemes meglepetésként ért az első napokban, hogy sokkal jobb körülmények között dolgozhatok, mint Ukrajnában. Aztán a mérkőzéseken a nagyszerű szurkolótáborunk által teremtett hangulatot is megismerhettem. Nagyon örülök, hogy itt dolgozhatok, és nem- csak a csapat fejlődik, hanem én magam is előrébb léphetek.
 

HBO GO 2018 - a 10 legnézettebb sorozat - pndrgn.hu

HBO GO 2018 - a 10 legnézettebb sorozat

Az ukrán szakember nyolc győzelemmel, két döntetlennel, három vereséggel zárta első NB I-es félévét, s csapata a tabella élén, ötpontos előnnyel várhatja a tavaszi idényt - emlékeztetett a Blikk.
 
– Nagyon fontos, hogy a többiek a hátunkat nézik, ez azt mutatja, hogy jól végezzük a munkánkat. Viszont az is igaz, hogy ez még csak félmunka, a koncentráció nem veszhet el a tavaszra sem – folytatta a tréner, aki az új évet családjával, Kijevben kezdi meg, s január 8-án tér vissza Budapestre.

Legfrissebb híreink