Rebrov megerősítette a Bödéről és a légiósokról szóló értesüléseinket

A sportnapilapnak nyilatkozva.

Forrás:

Már többször jeleztük, hogy távozhatnak a télen olyan légiósok a Ferencvárostól, akik az ősszel kevesebb játéklehetőséghez jutottak. Mint ahogyan arról is többször hírt adtunk már, hogy még mindig nem biztos, hogy Böde Dániel a Ferencvárosban folytatja a pályafutását. 
 
Bödével kapcsolatban az nb1.hu legutóbb két dolgot állított. Az egyik hogy a DAC-nál is szóba került a neve, továbbá azt is jeleztük, hogy Kubatov Gábor elnök sem jelentette ki teljes bizonyossággal, hogy a támadó marad. Sőt, inkább feltételekhez kötötte ezt, de hozzátette, reméli, meg tudnak egyezni.
 
A két témakörről most Szerhij Rebrov vezetőedző nyilatkozott a Nemzeti Sportnak, a tréner megerősítette honlapunk értesüléseit:
 
„Több olyan légiós is szerepel a keretben, aki ősszel még a padra sem ülhetett le. Kikkel nem számol a tavasszal?
Már akkor is soknak találtam a külföldiek számát, amikor a nyáron átvettem az együttest, de erre a kérdésre nem válaszolhatok. Az összes légiós a klub alkalmazásában áll, senkiről sem szeretném nyilvánosan kijelenti, hogy nem szerepel a terveinkben. Az biztos, hogy ha légióst szerződtetünk, egy másik külföldit el kell küldenünk, de erről a vezetőséggel közösen döntünk, és igyekszünk csapatot találni annak, akire nem számítunk a folytatásban.
 
A Mezőkövesd elleni bajnoki után az első csapat keretétől fegyelmi okok miatt száműzött Böde Dániel a Népligetben kezdte el a felkészülést. Ezek szerint a folytatásban is számít a csatárra?
Miután visszatért, keményen dolgozott az edzéseken, a csapatnak és az egész Ferencvárosnak fontos tagja. A többiekkel egyenértékű játékos, meglátjuk, mit hoz a jövő.”

Legfrissebb híreink