Rebrov megdicsérte a visszatérőt, Böde mellé csatár kell – reakciók

Most akkor melyik a legjobb magyar csapat?

Forrás: Farkas Zsolt/nb1.hu

Teljesen megérdemelten és nagyon magabiztosan verte meg 4-0-ra a Ferencváros a Paksot 2020 első magyar tétmeccsén. És ezzel az állítással a két gárda vezetőedzője is egyetért.

Osztermájer Gábor, a Paks trénere értékelt elsőként a sajtótájékoztatón, aki kapásból elismerte az nb1.hu felvetésére, hogy már az első gól után eldőlt a három pont sorsa. A szakvezető azt is elmondta, hogy a játékosai végig gyáván futballoztak. Osztermájer egyedül Böde Dánielről beszélt pozitívan.

Élő közvetítés és a gólok története a 17. forduló meccseiről - NB1.hu

 Közvetítésünk percenként automatikusan frissül! 

Arról a Böde Dánielről, akivel kapcsolatban elmondta, hogy már 33 éves, így nem biztos, hogy februárban, amikor 8 tétmeccs vár az ő csapatára is, mindegyik mérkőzésen az eléejétől a végéig tud majd számítani a legjobb játékosára.

Osztermájer az nb1.hu kérdésére válaszolva elismerte, hogy szüksége lenne még játékosra, játékosokra, főleg támadóra, mert elől vannak a legkevesebben. Azt is elmondta, mivel csak magyar fujtballistákat alkalmaznak, így kicsit nehezebb helyzetben vannak, mert hiába kérne a vezetőktől egy (vagy) több adott magyar játékost, a riválisok jobb ajánlatokkal elcsábítják őket.

A játékvezető tökéletes döntése nélkül is lazán verte volna a Fradi a Paksot - videó - NB1.hu

Bödét szeretettel fogadták

A Paks vezetőedzője egyébként leszögezte, hogy a legjobb magyar csapat ellen játszottak.

nb1.hu - ‼️Fradi-Paks: Osztermájer Gábor értékelése‼️

‼️Fradi-Paks: Osztermájer Gábor értékelése‼️

Honlapunk kérdésére válaszolva viszont Szerhij Rebrov, az FTC szakvezetője azt mondta, hogy majd a bajnokság végén dől el, hogy melyik a legjobb csapat. Az ukrán szakvezető elégedett volt azzal, ahogy csapatként jól mozogtak együtt a játékosai. Mint kijelentette (széles mosoly kíséretében), nehéz mit mondani arra a kérdésünkre, hogy miben kell még fejlődniük egy 4-0-s győzelem után, majd utána komolya váltott és elmondta, mindig, mindenben lehet fejlődni.

Security Check Required

(null)

Szintén honlapunk kérdésére válaszolva mondta azt, hogy nagyon elégedett Otigba Kenneth teljesítményével, aki több, mint 1 év után játszott újra tétmeccsen. Rebrov kiemelte, hogy a középső védő nagyon keményen dolgozott azért, hogy visszatérhessen, a felkészülési mérkőzéseken is jól játszott, ezért megkapta a bizalmat, amivel élt.

Amikor megkérdezték Rebrovtól, hogy kivel volt elégedett, kihangsúlyozta, hogy mindig csapatot értékel, de Otigba teljesítménye, az előzmények ismeretében, külön említést érdemel.
 

Legfrissebb híreink