Rebrov így dicsérte a Fradi-játékosokat az újabb győzelem után

A felkészülési meccsek fontosságára is rávilágított.

Forrás:

Ahogy honlapunkon is megírtuk, lejátszotta második felkészülési mérkőzését a Fradi. A bajnokcsapat ezúttal az NK Celjét fektette két vállra, a mérkőzés 2-0-s ferencvárosi sikerrel zárult. Az összecsapás első gólját Isael szerezte, majd a második játékrész elején Szihnyevics értékesített egy büntetőt. 
 
Rebrov szerint az első edzőmeccseken lehetőségük nyílik arra, hogy lemérjék, a játékosok milyen szinten állnak. Az ukrán mester kiemelte, hogy eddig remek munkát végeztek. A szakember bízik benne, hogy hasonló akarattal dolgoznak a folytatásban is.
 

Szlovén csapat ellen mutatkozott be a Fradi új játékosa - NB1.hu

 

"A felkészülés első mérkőzései arra szolgálnak, hogy mindegyik játékost alaposan feltérképezzük, hogy milyen szinten áll mentálisan és fizikailag. Előnynek számít, hogy különböző erősségű csapatokkal nézünk szembe, hiszen így mindenre fel tudunk készülni. A mostani győzelem is arra szolgál, hogy ezzel megerősítsük az önbizalmunkat. Magabiztosságra úgy tehetünk szert, ha ilyen győzelmeket aratunk. Remek munkát végeztünk eddig, ahogy megyünk előre az időben, egyre növekszik a nyomás. Remélem, hasonló akarattal dolgozunk a folytatásban is!" - fogalmazott Rebrov a fradi.hu-nak.
 
A Fradi legközelebb a Murával csap össze, ezt a meccset szerdán rendezik meg. 
 

Legfrissebb híreink